Dea Đurđević uspješno se oporavlja nakon operacije kojoj je bila podvrgnuta nakon stradanja u teškoj prometnoj nesreći, u kojoj je gotovo ostala bez ruke.

Galerija


Beogradska televizijska voditeljica Dea Đurđević pokazala se kao iznimno hrabra i pribrana osoba, i to u situaciji teške ozljede i kada trpi nesnosne bolove koje većina nas ne može ni zamisliti. 

Vezani članci Policija na autocesti, ilustracija Autobus sletio s ceste kod odmorišta Jasenice, lakše ozlijeđeno nekoliko ljudi Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

Podsjećamo, Dea je u četvrtak ujutro stradala u prometnoj nesreći kad je na nju naletio autobus i otkinuo joj ruku. Nakon strašne nesreće bila je podvrgnuta višesatnoj operaciji koja je uspješno završena. 

Dea je sve vrijeme bila prisebna, a čak je i sama tješila ljude oko sebe. Liječnici nisu vidjeli pribraniju osobu koja je stradala u tako teškoj nesreći. Iako u ozbiljnom i teškom stanju, Dea je na mjestu nesreće pričekala policiju i hitnu pomoć, a cijelo je vrijeme bila svjesna svega što se događa, prenosi Blic.

Nakon operacije Dea se probudila, nije zaplakala i bila je vrlo hrabra te govori sama sebi kao i članovima svoje obitelji da će sve biti u redu.

"Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svjesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo što da je podsjećaju. Iako je u pitanju bila višesatna operacija, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagirati kada se probudi, s obzirom na to da se dogodila teška nesreća , međutim ona ne samo da ne želi govoriti o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovdje su prva 72 sata najbitnija, tako da ćemo vidjeti kako će se sve odvijati", otkrio je za Blic dobro upućeni izvor.

Za razliku od Dee, itekako je bio potresen njezin dečko Mladen Mijatović.

"Zahvaljujem kompletnom liječničkom timu koji je radio, medicinskom osoblju, hitnoj pomoći i policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj je način još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kolegama, ali i ljudima svih drugih profesija. Najteže je prošlo, optimist sam i vjerujem da će sve uskoro biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", izjavio je Mladen za Blic.

Slavni par tvrdi: ''Nismo se seksali prije braka, to nam je bila jedna od najboljih odluka''

Šokantna ispovijest bivše pomoćnice: ''Jackson je u spavaću sobu dovodio dječake, skupljala sam njihovo rublje''

Pogledajte kako je zgodna bila Jadranka Kosor tijekom studiranja! Naravno, bez filtera