Došao je kraj

Davor i Valentina oglasili se nakon ispadanja iz showa: ''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati''

Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Galerija

Davor Garić i Valentina Walme pet su emisija proveli u showu ''Ples sa zvijezdama'', ali njihovoj plesnoj avanturi, nažalost, došao je kraj.

Pokazalo se tako da je peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila posljednja za Davora Garića i Valentinu Walme.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Iskrena i slatka Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

"Zahvalit ćemo apsolutno svima koji nas podržavali i glasali za nas. Biti dio ove produkcije nešto je za pamćenje, hvala svima na prekrasnom iskustvu", bio je kratak Davor odmah nakon što su saznali da je njihova plesna avantura završila, a oglasili su se sada i nakon što su se dojmovi slegli. 

''Ekipa, ispali smo, ali bio je užitak sudjelovati'', rekli su Davor i Valentina, a Davor je usput zahvalio Valentini što ga je naučila plesati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Cilj je plesat"! ❤️ Veliko hvala za vjerne navijače od tima #TiGar. 😊 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Davor i Valentina otplesali su sambu na turski način i u  nedjeljnoj emisiji odveli nas do dalekih ulica Istanbula.

Žiri je ples vidio ovako: 

"Bili ste mi jako zabavni. Valentina, pohvalio bih vaš ples, moje su oči išle više k vama njego njemu. Davorovi koraci bili su dosta nejasni, ali nastup je bio solidan", izjavio je Dinko.

"Mamiš me da zaplešem s tobom, jako ste dobro s efektima zakamuflirali nekretnje u sambi, a i to treba znati", priznala je Tamara.

"Mogu jedino primijetiti, Davore, da ti napreduješ iz emisije u emisiju. Sve je bilo puno bolje", smatra Almira.

"Davore, pozitivno si me iznenadio. Stvarno sam osjetio duh glazbe na koju ste plesali, bili ste ritmični. Koreografija je jako dobro i pametno složena, bravo", pohvalio ih je Nicolas.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene