"Sad sam zadovoljan"

Dijeta je za Dreleta samotan posao: "Otresao sam sa sebe težinu prosječne manekenke"

Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele (FOTO: Anamarija Batur) Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Voditelj i komičar jedan je od sudionika pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Davor Dretar Drele jedan je od sudionika pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Duhoviti voditelj i komičar bit će, sigurni smo, atraktivan natjecatelj, a o angažmanu i kilogramima progovorio je u intervjuu za Dnevni Avaz. "Što se kandidata tiče, svi su izuzetno simpatični, beskrajno dragi i duhoviti. Probe prolaze u smijehu, veselju i radosti, smijemo se jedni drugima i divimo transformacijama za koje su zaduženi vrsni majstori šminke i kostima. Imamo i jednog Bosanca, jer što ti je show bez njega? Amel Ćurić je fantastičan prijatelj, upoznali smo se ranije na snimanju nekih humanitarnih kvizova, savršeno se nadopunjujemo", priča Drele.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Budući da je svojedobno i bio član hip hop grupe "Dreletronic", pitali su ga i o povratku na glazbenu scenu. "Ni u ludilo! Moja supruga je stavila apsolutni veto na takav potez, jedva sam preživio pet godina potucanja po disco klubovima, presvlačenja po skladištima i tulumarenja do zore. Glazbu mirna srca prepuštam mladim, lijepim i talentiranim ljudima, ja više nisam ništa od toga".

Davor Dretar Drele (FOTO: Anamarija Batur) Davor Dretar Drele (FOTO: Anamarija Batur)

Poznata je i Dreletova borba s kilogramima. "Moj osobni rekord je 134 kilograma, trenutno sam na 103, uplašio sam se za zdravlje i otresao sa sebe težinu jedne prosječne manekenke, pa sam za sada zadovoljan postignutim. Spremam se za završni rad, da skinem još petnaestak kilograma, i to bi bilo to, ali nikako skupiti odvažnosti. Dijeta je strahovito samotan posao, dok se debljaš, oko tebe su prijatelji i pjesma, a kad mršaviš, sam si kao pas", zaključio je Drele.

Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene