Davor Dretar Drele najavio je moguće okupljanje grupe Dreletronic.

Galerija


Davor Dretar, poznatiji kao Drele, sudionik je naredne sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Nema sumnje da će nas Drele zabavljati svojim stasom i glasom. Ovo je i prilika da popularni Dretar skine i koji kilogram.

Vezani članci Nives Celzijus Nives sakrila dekolte i otkrila dio tijela koji inače ne pokazuje, neki ju mole da im oda tajnu takvog izgleda! Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

''Jamačno će biti tako. Već sam u posebnom režimu i pazim se. Radim na tjelesnoj kondiciji i vjerujem da će koji kilogram otići dole'', kazao je Drele koji je devedesetih imao svoj bend Dreletronic.

Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Davor Dretar Drele (FOTO: Anamarija Batur)

''Nećeš vjerovati puno me ljudi pita hoće li se bend vratiti. Nedavno je moj sin saznao da mu je tata bio reper pa je to bilo simpatično. Službeno okupljanje benda neće biti, ali plan je možda jedan manji koncert na Poljudu, a da na Mišo Kovač bude predgrupa'', u šali je kazao Drele koji s bendom povremeno zasvira.

Zagorac Drele često je isticao kako Zagorci mogu puno popiti, no čini se nije više tako… ''Posljednjih godina pretekli su nas Podravci, Slavonci, pa čak i Istrijani. Problem je što svi vole piti, samo mi Zagorci volimo priznati'', iskreno je kazao Drele koji će nas zabavljati novoj sezoni projekta Tvoje lice zvuči poznato.

Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)