Osim završetka spektakularne 6. sezone najgledanijeg showa u Hrvatskoj, Maja, Davor, Martina i Janko sinoć su imali još jedan razlog za slavlje.

Galerija


Sinoć je bilo posebno veselo u finalu popularnog showa "Supertalent".

Vezani članci Davor Bilman (Foto:Supertalent) Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati Gloria, No Shame (Foto: Screenshot) Pogledajte zašto je ova djevojka preuzela svu Majinu pozornost: ''Imaš tu mušku energiju!''

Osim završetka spektakularne 6. sezone najgledanijeg showa u Hrvatskoj, Maja, Davor, Martina i Janko sinoć su imali još jedan razlog za slavlje.

Naime, imao ga je po mnogima najtajanstveniji član žirija, ekonomist i učitelj plesa Davor Bilman, koji je jučer slavio rođendan.

A njegovi dragi kolege potrudili su se da mu ga uljepšaju pred očima cijele Hrvatske pa su tako pred kraj epizode ispod stola izvadili malo iznenađenje – tortu s prskalicama, ali i plavu šiltericu s natpisom "Maja do jaja", za koju ne treba dodatno objašnjavati čija je bila ideja.

"Dame i gospodo, mojem najomiljenijem članu Davoru je rođendan pa smo mi kao kolektiv, da ti ne znaš, spremili nešto malo. Ali to je bila moja ideja, samo da znate", najavila je iznenađenje Maja u svom stilu te nasmijala sve u studiju, a upozorila je i Janka da joj pritom ne stoji na glamuroznoj haljini od tila koju je sinoć nosila.

Šilterica se može kupiti u sklopu Majina brenda Majushka koji ima i kućicu na zagrebačkom Fuliranju, a radi se o stihu iz Majine popularne pjesme "Lopove". Svi u studiju Bilmanu su zatim otpjevali "Sretan rođendan", a on nije skrivao sreću povodom ovog malog, ali slatkog iznenađenja.

Sretan rođendan, Davore! 

Maja Šuput zadivila glamuroznom crvenom haljinom u finalu Supertalenta

Otac Denisa Barte: ''Priželjkivali smo pobjedu samo kako bismo pomogli drugima''