kakvo tijelo!

Pozirala u bikiniju i sve ostavila u čudu, izgleda bolje no ikada samo par mjeseci otkako je dobila dijete s 34 godine starijim suprugom

Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Katharine McPhee (FOTO: Getty) +4 Katharine i David Foster (Foto: Instagram) Galerija

Katharine McPhee i David Foster dobili su sina u veljači ove godine, a slavni glazbenik sada se na Instagramu pohvalio izgledom svoje supruge.

Poznati kanadski glazbenik David Foster (72) i njegova supruga Katharine McPhee (37) dobili su sina u veljači ove godine, a ponosni suprug sada je objavio fotku na kojoj ona pozira u badiću te je sve iznenadila.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) zanimljiv par Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

"Koje dijete!", stoji u opisu Davidove fotke, na kojoj Katharine u njihovu vrtu sjedi na travnjaku u crnom badiću koji je otkrio njezino utegnuto tijelo. Brojni pratitelji pisali su joj kako je nevjerojatno isklesala tijelo nakon poroda, a neki su komentirali da izgleda bolje nego ikada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Foster (@davidfoster)

Katharine je sinčić Rennie prvo dijete, dok David iz prijašnjih veza ima pet kćeri od kojih su čak četiri starije od njegove supruge. Njegova najstarija kći Allison ima 50 godina, Amy ima 46, Sarah 39, Erin 38 i jedino je Jordan dvije godine mlađa do Katherine.

Katharine i David vjenčali su se 18. lipnja 2019. godine u Londonu pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i zato su prilikom svakog izlaska privlačili veliku pažnju javnosti i fotografa koji ih prate u stopu.

David iza sebe ima četiri propala braka s B. J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene