Neugodna situacija

Skandal se nastavlja: Beckham se rugao poznatima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham i dalje je u središtu skandala. Nakon što su hakirali njegovu elektronsku poštu, u javnost izlaze brojne informacije. Prijatelji su stali u njegovu obranu.

Skandal oko mailova Davida Beckhama ne jenjava. Nogometaš je, prema pisanju tabloida The Sun, tražio da policija istraži kako su hakeri uspjeli provaliti u njegovu elektronsku poštu. Navodno je Beckham u strahu da ne izađu još nezgodnije informacije, koje bi mu dodatno naštetile i razotkrile detalje o njegovom privatnom životu.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Hakeri su se dokopali mailova koje je nogometaš navodno razmijenio s prijateljima i poslovnim suradnicima Simonom Oliveirom i Davidom Gardnerom. The Sun prenosi da su se prijatelji putem mailova rugali brojnim poznatim osobama. Jasno je, stoga, zašto David ne želi da to izađe u medije. Beckhamovi glasnogovornici medijima su rekli kako su mailovi izmijenjeni, a njegovi prijatelji tvrde da se radi isključivo o njegovom vatrenom temperamentu.

Daily Mail piše kako im je jedan od Davidovih prijatelja rekao da se radi isključivo o razočarenju slavnog nogometaša. "Žarko je htio titulu viteza i bio je jako razočaran kad je nije dobio i reagirao je emotivno, kako bi ibilo tko drugi. Veliki je emotivac i dao je puno za Englesku i zato se osjećao razočarano kad je ostao bez titule viteza. Nije se mogao pomiriti s tim da titula ide jednoj pjevačici", tvrdi prijatelj nogometaša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene