David Beckham poznat je po svom izgledu, a svi se slažu u jednom – što je stariji, sve bolje izgelda.

Galerija


Slavni umirovljeni nogometaš David Beckham poznat je po svom elegantnom izgledu, a već se godinama zna kako je on jedan od modno najosvještenijih nogometaša. 

Vezani članci Kaja Ostojić (Foto: Instagram) Slaba na mlađe sportaše: Slavna seksi Srpkinja razvodi se zbog hrvatskog nogometaša? David Beckham (Foto: Profimedia) Može li ružnije? Slavni nogometaš problijedio kada je ugledao kip izrađen po njegovoj slici i prilici

Na ovogodišnjem teniskom turniru Wimbledonu David je ipak nadmašio samog sebe i oduševio apsolutno sve prisutne. Njegove su fotografije obišle svijet i izmamile uzdahe i muškaraca i žena, pa se može zaključiti samo kako je ovaj 44-godišnjak kao vino  što stariji, to bolji. 

Beckham je došao na žensko polufinale Wimbledona odjeven u uski bež sako koji mu je naglasio široka ramena, a uskladio ga je sa sivim hlačama i plavom kravatom. Sveukupan dojam bio je savršen. 

Uz dodatak naočala, David je izgledao seksi, a elegantno u isto vrijeme, no svi su primijetili jednu malu promjenu na njemu. 

Naime, kosa mu je tamnije nijanse i gušća nego inače pa je i to zasigurno jedan od razloga zbog kojih djeluje poprilično mladoliko. David je oduvijek poznat po tome da njeguje svoj izgled, a frizuri je uvijek pridavao veliku pažnju pa je s godinama mnogo puta mijenjao imidž.

Česte promjene frizure njegov su zaštitni znak, no posljednjih se godina šuškalo da se čak podvrgnuo transplantaciji kose. Nagađanja da je počeo gubiti kosu počela su još kada je nosio duge uvojke i kape.

U svibnju prošle godine na Kraljevskom vjenčanju nosio je kratko ošišanu frizuru, dok se već u lipnju na prijemu u Buckinghamskoj palači pojavio s dužom kosom skupljenom u rep, što je probudilo sumnju o transplantaciji.

"Bila to istina ili ne, riječ je o vrlo privatnoj stvari", izjavio je Davidov glasnogovornik i jasno dao do znanja da nogometna legenda o tome ne želi govoriti u javnosti.

Beckham je na Wimbledon došao sa svojom mamom Sandrom, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti. Navodno su njegova djeca Cruz, Romeo, Harper i Brooklyn ostali kod kuće s Victoriom. 

Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što