žrtva prevare

Danijela Martinović upozorila fanove na neugodnu situaciju u kojoj se našla, otkrila i da je podnijela tužbu

Danijela Martinović Danijela Martinović Mario Poje/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović upozorila je fanove da ne nasjedaju na lažne stranice koje se koriste njezinim imenom.

Naša pjevačica Danijela Martinović na Instagramu je otkrila kako je postala žrtva online prevare, a na sve je upozorila i svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

"Dragi moji, molim vas da ne nasjedate na lažne stranice koje koriste moje ime Danijela Martinović i pozivaju vas na ulaganje u Bitcoin. U suglasnosti s odvjetnicima već su poduzete službene prijave za prevare na internetu. Hvala, Danijela", napisala je pjevačica u objavi.

"Ne brini, samo je jedna Danijela", "Čime se sve bave. Strašno i sramota", "Ne brini draga Danijela", samo su neke poruke koje su joj fanovi pisali u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Inače, pjevačica je nedavno u Lisinskom oduševila svoju brojnu publiku. Danijela je na koncertu izvela svoje najveće hitove koji su obilježili njezinu bogatu karijeru, a bio je to i njezin prvi koncert nakon tri godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) Celebrity Schwarzenegger poslao poruku Rusima o ratu u Ukrajini: "Moram vam reći istinu, evo što su vam lagali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene