Danijela Martinović održala je prvo predavanje u crkvi svetog Frane u Zadru.

Galerija


Danijela Martinović iza sebe ima još jedno novo iskustvo. Naime, pjevačica je održala predavanje u crkvi svetog Frane u Zadru, gdje ju je došlo slušati više ljudi. Pjevačica je svoje iskustvo i dojmove odmah podijelila i na društvenim mrežama.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela Martinović na svoj rođendan poklanja novu verziju megahita "Svileni", poslušajte kako zvuči Danijela Martinović Samo prirodno: Saznajte koje su domaće i svjetske dame rekle ne plastičnim operacijama!

"U petak sam u crkvi svetog Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija", napisala je Danijela uz fotografiju te je zahvalila brojnim ljudima koji su joj pomogli u realizaciji ovog predavanja.

"Hvala mojem srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora... Mogu ga samo slijediti", napisala je Danijela koja radi na novoj knjizi, a nedavno je bila i govornik na TEDxZagreb. Čini se da Martinović sve manje pjeva, a sve više traži nove oblike izražavanja.

 

Dekolte Sandre Perković izluđuje muškarce, ali svi se pitaju i što znači prsten na njezinoj ruci

Legendarna zavodnica 19 godina mlađeg Talijana napucala zbog 10 godina mlađeg