bježi od prošlosti

Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Galerija

Danijela Martinović je obrisala sve fotografije s Petrom Grašom sa svojeg Instagrama, no on to još nije napravio.

Pjevačica Danijela Martinović donedavno je na Instagramu pratila novu djevojku svojeg bivšeg partnera Petra Graše, no Hana Huljić više nije na popisu njezinih prijatelja, a ni ona na njezinom.

Pogledaj i ovo Tomaž Kavčič, Domanica Žuvela, Šime Poduje nije odabrao stranu Kumovi Petra Graše i Hane Huljić pozirali na okupu, među njima je i bliski prijatelj Danijele Martinović

Danijela je također sa svojeg profila obrisala sve fotografije s Grašom, dok on još to nije napravio, iako je rijetko dijelio njihove zajedničke fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

"Moje zvijezde sjajne", stoji u opisu fotografije koja je još na Petrovu profilu i na kojoj pozira s Danijelom i Severinom.

Grašo i Martinović bili su u vezi više od 24 godine, a za njihov prekid doznalo se u svibnju. Petar je nakon prekida utjehu našao u 14 godina mlađoj Hani Huljić, koju su zbog njezina oca Tončija on i Danijela poznavali odmalena. Hana se čak 1993. godine, kad je bila djevojčica, pojavila u spotu za pjesmu "Došlo vrijeme" grupe Magazin dok je Danijela pjevala u njoj.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene