Danijela Dvornik često se prisjeti zgoda i nezgoda iz života s Dinom Dvornikom, ali i cijelom njegovom obitelji. Prisjetila se tako kako je upoznala svog svekra Borisa.


Danijela Dvornik ispričala je mnoge zgode i nezgode iz života u obitelji Dvornik, a ovih dana ispričala je onu poprilično zanimljivu. Naime, prisjetila se kako je to izgledalo kad ju je tadašnji dečko Dino upoznao sa svojim ocem Borisom. Kako je to izgledalo kad je upoznala jednog od najvećih glumaca ovih prostora, Danijela se danas prisjeća kroz smijeh.

Vezani članci Mural Borisa i Dina Dvornika u Splitu Splitski mural Borisa i Dina Dvornika dobio zanimljiv dodatak zbog kojeg se svi ponovo žele fotografirati pred njim! Danijela Dvornik Danijela Dvornik otkrila da razmišlja prodati stan u Zagrebu: "To je bio moj dom, ali vrijeme je za nešto novo"

"Kada sam prvi put upoznala svoga svekra, bilo je to na jednoj premijeri filma u Splitu. Došla sam s Dinom u to kino, nakon 10 dana naše veze i kad je premijera završila, otišli smo na domjenak, a Pape (tako smo ga zvali, nije moglo drugačije) se zaderao iz jednog kuta terase: Dino, dovedi tu malu da je vidim! A Dino me sav ponosan doveo ocu. Pape me dobro promotri i kaže: Slušaj, mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zaj**a! Jesi čuja? - i tresne ga po leđima. Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti, mala, ako bude piz**ja i pravija probleme, odma mi javi pa ću ga ja sredit! - I nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi", napisala je Danijela.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju