454663
454663
454663
454663
454663

BIJESNA DANIJELA O RAZVODU: "Iz ljubavi u totalnu mržnju!"

  • , 24.10.2016., 16:16
  • Autor:
  • komentara

Danijela Dvornik progovorila je u razvodu braka u njenoj bliskoj obitelji te se prisjetila kako su izgledali njeni razvodi od pokojnog supruga.

 
 
 
 
Danijela Dvornik (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)
Danijela Dvornik (Foto: Petar Glebov/PIXSELL)

Danijela Dvornik progovorila je o razvodu, kraju jednog braka u njezinoj obitelji. Osim tog razvoda, koji ju je prilično potresao, Danijela se prisjetila i braka sa svojim pokojnim suprugom Dinom Dvornikom, i načina na koji su se oni "razvodili". O svemu je pisala na svom blogu, otkrivši da u svom obiteljskom krugu prvi put svjedoči razvodu.

"Najbliže tom iskustvu su bile situacije kad bi mi Dino, nečim izazvan, rekao da odlazi od mene jer mu je više dosta mog žuganja pa bi pokupio nekoliko svojih važnih glazbenih nagrada, zvučnike i četkicu za zube i otišao u svoj studio koji je bio kat poviše našeg stana. Nakon 3 dana na kruhu i pašteti, vratio bi se baš u vrijeme ručka. Tako su izgledali naši „razvodi“. Najvažnije od svega, mi bi se uredno posvađali, glasno", napisala je Danijela na blogu.

Danijela Dvornik (Screenshot: Instagram)

"Mrzim stavljanje osobnih "sranja" pod tepih i glumatanja da je sve savršeno. Takav je i taj brak s početka moje priče, koji sada prolazi svoj film "The war of the Roses". Sjećate se toga filma? Meni se urezao u pamćenje. Nije baš tako, doslovno… ali skoro. Uvijek se zapitam kako ljudi koji provedu mnogo godina zajedno, imaju djecu, steknu neke zajedničke stvari, prijeđu granicu iz ljubavi u totalnu mržnju?", zapitala se Dvornik u tekstu na svom blogu.

Danijela Dvornik (Foto: Facebook)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se