Cijela Hrvatska ujedinila se kako bi pomogla obitelji Rončević, a u akciju su se ukjučile i brojne poznate osobe, među kojima je i Danijela Dvornik.

Galerija


Danijela Dvornik oglasila se nakon presice koju su održali roditelji malene Mile koja je ujedinila Hrvatsku.

Vezani članci Vozačica Otkinula crijevo s benzinske i nastavila voziti, a ovo je bila njezina reakcija kad su je pokušali upozoriti Čuda s Instagrama Instagramuše u akciji: Njihove nadasve čudne objave vratit će vam vjeru u čuda

Za jednogodišnje liječenje malene Mile Rončević bilo je potrebno 2,8 milijuna američkih dolara, a sakupljeno je više od 4,3 milijuna.

Cijela Hrvatska ujedinila se kako bi pomogla obitelji Rončević, a u akciju su se uključile i brojne poznate osobe. Nakon presice na svom se Instagramu oglasila i udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela.

"Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?", upitala je Danijela svojih 72 tisuće obožavatelja koji ju vjerno prate.

Zaredali su se komentari ljudi koji su se jednoglasno složili s Danijelom, koja je podijelila i link na kojem možete potpisati peticiju da roditelji ne prodaju dom, jer se Mila mora negdje vratiti! 

"Ovih dana svjedočimo jednoj lijepoj gesti u našoj državi, u slučaju male Mile Rončević koja je mobilizirala cijeli narod u prikupljanju sredstva za njeno liječenje. Njezini roditelji su založili svoj jedini dom kako bi pomogli svom djetetu. S toga pokrećem ovu peticiju kako bi svojim potpisima nagovorili roditelje da ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti", stoji na linku.

Preminula jedna od najljepših glumica svih vremena: Očarala u kultnom filmu pa se povukla iz glume