Pokrenula peticiju

I Danijela Dvornik u borbi za Milu: ''Trebamo urgirati, Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?"

Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Cijela Hrvatska ujedinila se kako bi pomogla obitelji Rončević, a u akciju su se ukjučile i brojne poznate osobe, među kojima je i Danijela Dvornik.

Danijela Dvornik oglasila se nakon presice koju su održali roditelji malene Mile koja je ujedinila Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "Prošli smo cijeli krug" Danijelu Dvornik sudbina spojila s posebnom osobom, život ih je puno puta razdvajao, a sada su napokon zajedno na Braču!

Za jednogodišnje liječenje malene Mile Rončević bilo je potrebno 2,8 milijuna američkih dolara, a sakupljeno je više od 4,3 milijuna.

Cijela Hrvatska ujedinila se kako bi pomogla obitelji Rončević, a u akciju su se uključile i brojne poznate osobe. Nakon presice na svom se Instagramu oglasila i udovica glazbenika Dine Dvornika, Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Sažete li se? #svizamilu #ljubav #budičovjek

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?", upitala je Danijela svojih 72 tisuće obožavatelja koji ju vjerno prate.

Zaredali su se komentari ljudi koji su se jednoglasno složili s Danijelom, koja je podijelila i link na kojem možete potpisati peticiju da roditelji ne prodaju dom, jer se Mila mora negdje vratiti! 

"Ovih dana svjedočimo jednoj lijepoj gesti u našoj državi, u slučaju male Mile Rončević koja je mobilizirala cijeli narod u prikupljanju sredstva za njeno liječenje. Njezini roditelji su založili svoj jedini dom kako bi pomogli svom djetetu. S toga pokrećem ovu peticiju kako bi svojim potpisima nagovorili roditelje da ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti", stoji na linku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tania Mallet (Foto: Profimedia) Tania Mallet (Foto: Profimedia) +0 Tania Mallet (Foto: Profimedia) Celebrity Preminula jedna od najljepših glumica svih vremena: Očarala u kultnom filmu pa se povukla iz glume

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene