Danijel Subašić i Antonia Bozza kroz nekoliko će mjeseci postati sretni roditelji.

Galerija


Nakon što je djevojka hrvatskog nogometnog vratara Danijela Subašića, Antonia Bozza u sunčanoj šetnji Zagrebom prije nekoliko dana pokazala trudnički trbuščić, poznato je i da će par postati roditelji sina koji na svijet treba stići krajem svibnja.

Vezani članci Jole i supruga Ana (Foto: Instagram) Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska Kim Kardashian preslatkim videom otkrila spol djeteta koje čeka s bivšim Vatrenim

Vijest da će Danijel postati ponosan otac sina otkrio je njegov stariji brat Milan Subašić, donosi magazin Gloria.

"Cijela je obitelj uzbuđena zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam j svima najvažnije da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš", izjavio za Gloriju Milan.

Vijest da će postati roditelji, Danijel i Antonija su sve do nedavno čuvali za sebe i najbližu obitelj te prijatelje, ali trudnički trbuščić i osmijesi na licima budućih roditelja koji su kratko boravili u Zagrebu, otkrili su njihovu veliku sreću.

Danijel i Antonia posljednjih sedam godina žive u Monte Carlu gdje on brani za nogometni klub Monaco.

Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće