Danijel Subašić i Antonia Bozza dobili su prvo dijete.

Galerija


Bivši vratar Hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić i njegova dugogodišnja partnerica Antonia Bozza postali su sretni roditelji svog prvog djeteta, sinčića čije ime još nisu objavili, prenosi Story.hr.

Vezani članci Prosvjed Inicijative Spasi me, ilustracija Udruga za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Inicijativa "Spasi me" nije stručna: "Zašto su oni jedini pozvani o tome diskutirati?" Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega

Antonia je rodila u popodnevnim satima u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a vijest su za Story potvrdili izvori bliski novopečenim roditeljima.

Vijest da će Danijel i Antonia postati roditelji otkrivena je u veljači ove godine nakon što je par snimljen u šetnji Zagrebom u kojoj je Antonia pokazala trudnički trbuščić.

Vijest da će Danijel postati ponosan otac sina otkrio je njegov stariji brat Milan Subašić.

"Cijela je obitelj uzbuđena zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam j svima najvažnije da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš", izjavio je tada Milan za Gloriju.

Vijest da će postati roditelji, Danijel i Antonija su prvih nekoliko mjeseci čuvali za sebe i najbližu obitelj te prijatelje, ali trudnički trbuščić i osmijesi na licima budućih roditelja koji su kratko boravili u Zagrebu, otkrili su njihovu veliku sreću.

Danijel i Antonia posljednjih sedam godina žive u Monte Carlu gdje on brani za nogometni klub Monaco.

Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!