Čestitamo!

Danijel Subašić i Antonia Bozza postali sretni roditelji malenog dječaka!

Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Filip Brala 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Filip Brala) Danijel Subašić (Foto: Instagram) Antonia Bozza (FOTO: Danijel Subašić Instagram) Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) +0 Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Galerija

Danijel Subašić i Antonia Bozza dobili su prvo dijete.

Bivši vratar Hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić i njegova dugogodišnja partnerica Antonia Bozza postali su sretni roditelji svog prvog djeteta, sinčića čije ime još nisu objavili, prenosi Story.hr.

Pogledaj i ovo Danijel Subašić sa sinom jasno je i zašto! Danijel Subašić novom fotografijom svojeg sinčića posebno je obradovao Ivana Rakitića!

Antonia je rodila u popodnevnim satima u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a vijest su za Story potvrdili izvori bliski novopečenim roditeljima.

Vijest da će Danijel i Antonia postati roditelji otkrivena je u veljači ove godine nakon što je par snimljen u šetnji Zagrebom u kojoj je Antonia pokazala trudnički trbuščić.

Vijest da će Danijel postati ponosan otac sina otkrio je njegov stariji brat Milan Subašić.

"Cijela je obitelj uzbuđena zbog Danijela i Antonije. Dugo smo to čekali, no vrijedilo je. Iako nam j svima najvažnije da se dijete rodi živo i zdravo, drago nam je što će Danijel dobiti sina jer će sigurno biti dobar nogometaš", izjavio je tada Milan za Gloriju.

Vijest da će postati roditelji, Danijel i Antonija su prvih nekoliko mjeseci čuvali za sebe i najbližu obitelj te prijatelje, ali trudnički trbuščić i osmijesi na licima budućih roditelja koji su kratko boravili u Zagrebu, otkrili su njihovu veliku sreću.

Danijel i Antonia posljednjih sedam godina žive u Monte Carlu gdje on brani za nogometni klub Monaco.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +1 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene