Uskoro stiže novi

Koliko u prosjeku popije Bond na filmu? Rezultat će vas iznenaditi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatijega špijuna u službi njezina veličanstva dosad je utjelovilo pet glumaca, ali Bond još nikad nije popio čak 20 pića po filmu, koliki je prosjek otkako je ulogu preuzeo Craig, pokazalo je istraživanje britanskog časopisa The Grocer.

Otkako je ulogu Jamesa Bonda preuzeo Daniel Craig, 007 po filmu u prosjeku popije više alkoholnih pića nego prije, čime je serijal o slavnom agentu opovrgnuo prevladavajuće mišljenje da su alkohol i cigarete u starim filmovima bili prisutniji nego danas.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson par koji ruši predrasude Dok o njemu bruji cijeli svijet, zgodni glumac još je jednom pokazao koliko je zaljubljen u svoju 24 godine stariju suprugu!

Sam Smith izvodi naslovnu pjesmu za 'Spectre' - novu avanturu Jamesa Bonda!

Prosjek je čak 20 pića po filmu otkad je ulogu preuzeo Craig. Sean Connery pio je dva puta manje (11 pića) otkako je ulogu preuzeo 1962. u film u "Dr. No". Isti je prosjek držao i Roger Moore, George Lazenby dosegao je devet pića u jedinom filmu o Bondu koji je snimio, a Timothy Dalton bio je "najtrijezniji" Bond s četiri do pet pića po filmu, dok je Pierce Brosnan nadmašio Conneryja i Moorea s 12 pića po filmu.

Časopis u toj pojavi vidi veliku ulogu sponzora pa će tako novi Bond u "Spectreu", čija je svjetska premijera najavljena za 6. studenoga, gdje će "trusiti" votke.

"Partnerstvo s 007 može se pokazati sjajnim za velike marke", naglašava časopis. Konzumacija gina, primjerice, porasla je u Velikoj Britaniji otkako se Daniel Craig u "Casinu Royale" s tradicionalnoga "votka martinija, protresenog, a ne promiješanog" prebacio na takozvani Vesper Martini koji sadrži i gin, piše The Grocer. (Hina)

 

Watch the latest SPECTRE TV spot.

Posted by James Bond 007 on Thursday, September 10, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene