Novi Bond

Adele je imala hit, hoće li imati i Sam? 'Ovo je vrhunac moje karijere'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Potvrđeno je kako će sve uspješniji britanski glazbenik Sam Smith izvoditi "Writing's On The Wall", naslovnu pjesmu filma "Spectre", za 24. avanturu Jamesa Bonda.

Premijera ove ekranizacije Jamesa Bonda pod nazivom "Spectre" zakazana je za 26. listopada u Velikoj Britaniji, dok je početak prikazivanja u Hrvatskoj potvrđen za 5. studeni. Premijeru će doživjeti 25. rujna, kada će biti dostupna u digitalnom obliku.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

James Bond 'Spectre': Jurnjava u luksuznim autima po centru Rima - Dvoboj Astona Martina i Jaguara

Višestruko platinastim tiražama okrunjeni Sam Smith koautor je naslovne pjesme "Writing's On The Wall", zajedno s Grammyem nagrađenim Jimmyem Napesom. Od davne 1965. ovo je prvi puta da je naslovnu pjesmu za ekranizaciju Jamesa Bonda snimio neki britanski muški solo glazbenik. Prethodna, 23. James Bond naslovna pjesma bila je jedna od najupečatljivijih u filmskoj glazbi svih vremena. Prethodnu Bond pjesmu, "Skyfall", izvodi Adele, za što je i nagrađena Oscarom i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu, nagradom BRIT Awards za britanski singl godine te Grammyem za Najbolju pjesmu napisanu za vizualni medij.

Smithov debitantski album "In The Lonely Hour" pozicionirao se na prvo mjesto britanske top ljestvice, dostigao drugo mjesto u SAD-u, a singlovi s debitantskog albuma 5 puta su bili na broju jedan u velikoj Britaniji. Smith je do sada dobitnik četiri Grammy, tri BRIT Awards, šest MOBO Awards, Q i AMA Awards priznanja.

 

This is one of the highlights of my career. I am honoured to finally announce that I will be singing the next Bond theme song. I am so excited to be a part of this iconic British legacy and join an incredible line up of some of my biggest musical inspirations. I hope you all enjoy the song as much as I enjoyed making it. You can pre-order 'Writing’s On The Wall' on CD or vinyl using the link on my profile, or on iTunes from midnight.

A photo posted by Sam Smith (@samsmithworld) on

Komentirajući ovu najavu, producenti filma "Spectre", Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, rekli su: "Sam i Jimmy napisali su najbolju pjesmu za 'Spectre', a Samova izvanredna vokalna izvedba zasigurno će "Writing's On The Wall" postaviti kao ponajbolju Bond pjesmu svih vremena".

"Ovo je definitivno jedan od vrhunaca moje karijere", rekao je Sam Smith, "Počašćen sam što konačno mogu najaviti da pjevam sljedeću naslovnu pjesmu za film o Jamesu Bondu. Veoma sam uzbuđen što imam priliku biti dio ovog kultnog britanskog nasljeđa i pridružiti se nevjerojatnom line-upu nekih od mojih najvećih glazbenih nadahnuća. Nadam se da ćete svi uživati u pjesmi, kao što sam i ja uživao."

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati i samu pjesmu. Hoće li biti veći hit od Adelinog singla? Čekat ćemo s nestrpljenjem!   

Here’s the first look at the SPECTRE standee art you will soon see on display in cinemas.

Posted by SPECTRE on Saturday, September 5, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene