Iznimna talentiranost, trud i rad, ali i prvenstveno ljubav prema glazbi itekako se isplatila. Damir Kedžo uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača 'New Wave stars 2015.' u ruskom Sochiju.


Kako je Kedžo naglasio, velika mu je čast i presretan je što može predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju, gdje dolaze pjevači iz čitavog svijeta, koji u svojim zemljama imaju već izgrađene karijere.
Damir Kedžo oduševio je sve prisutne nakon što je u prvom nastupu izveo pjesmu Celine Dion 'All by myself', dok je u drugom pjevao zajedno sa izraelskim pjevačem Eddiejem Butlerom.

Vezani članci Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja! Modni izleti (Foto: klyker.com) Pomiješali modu iz cijelog svijeta, rezultati su očekivano zbunjujući

Otpjevavši pjesmu 'Kada ljubav stisne zube' autora Ante Pecotića s kojom je nastupio na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine, Damir Kedžo odnio je veličanstvenu pobjedu u Sochiju na spomenutom natjecanju!

Nevjerojatan uspjeh Damira Kedže: 'Ovo nije istina! Ne mogu opisati energiju u dvorani i publiku'

'Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobjedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto.
Ovo je za mene jedna od najljepših stvari koja mi se dogodila u životu i drago mi je što sam imao uopće prilike nastupiti u ovakvom showu, a kamoli pobjediti. Jedva čekam vratiti se u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesma, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje.
', rekao je Damir Kedžo nakon pobjede u Rusiji
 

 

#rehearsal #newwave2015 #kadaljubavstisnezube

Posted by Damir Kedžo on Saturday, 10 October 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook