Domaće je domaće

Nevjerojatan uspjeh Damira Kedže: 'Ovo nije istina! Ne mogu opisati energiju u dvorani i publiku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne samo da je oduševio rusku publiku, naš je pjevač osvojio i maksimalni broj glasova za svoju bezprijekornu interpretaciju.

U javljanju iz Rusije, Kedžo nije krio zadovoljstvo:  'Ovo nije istina. Ne mogu opisati energiju u dvorani i publiku koja mi je dala duplo od svega što sam ja njima dao. Hvala žiriju koji je to prepoznao. Imam najbolji posao na svijetu'.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Njegove glasovne mogućnosti nikada nisu bile upitne, Damir Kedžo nebrojeno je puta dokazao da je pjevač svjetskog kalibra. Nakon što se neko vrijeme povukao sa scene zbog zdravstvenih razloga, vratio se u velikom stilu i počeo nizati uspjehe.

Nedavno je objavio novu pjesmu i spot 'Tebi sve sam oprostio' i oduševio kako publiku tako i kolege koje za njega imaju samo riječi hvale. Ali, čemu stati samo na tome kada je svijet tako velik.

Samoća i pustoš neostvarene ljubavi: 'Tebi sve sam oprostio'

Damir se trenutno nalazi u Rusiji gdje se natječe u showu 'New wave stars 2015'. Nakon samo dvije emisije osvojio je publiku, ali i struku svojim glasovnim mogućnostima. Za svoj prvi nastup izabrao je pjesmu 'All by my self' koju u originalu izvodi Celine Dion. Drugog dana izveo je duet s Eddiejem Butlerom.

Kedži želimo puno uspjeha i pobjedu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene