Slažete li se?

Damir i Helena proglašeni najenergičnijim parom "Plesa sa zvijezdama": "Pregušt vas je gledati!"

Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Galerija

Damir Kedžo i Helena Janjušević oduševili su gledatelje "Plesa sa zvijezdama" koji ih ne prestaju hvaliti na društvenim mrežama.

Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena Janjušević ne prestaju oduševljavati gledatelje showa "Ples sa zvijedama" koji ih ne prestaju hvaliti na društvenim mrežama, a neki su ih već proglasili svojim favoritima.

Pogledaj i ovo Helena Janjušević (Foto: Instagram) Odricanje se isplati Helena je plesne cipelice obula već kao djevojčica, a danas je ples njezin posao iz snova: "Važni su rad i upornost"

U posljednjoj emisiji Damir i Helena su otplesali jive i u studio donijeli dašak američkog countryja. Iako nisu dobili sjajne komentare žirija, ipak su proglašeni najenergičnijim parom showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Kedzo Official (@damirkedzo) on

To su prepoznali i njihovi obožavatelji koji su ih na društvenim mrežama itekako nahvalili.

"Bili ste toliko zabavni i što se mene tiče vi ste pobjednici emisije", "Pregušt vas je gledat", "Bili ste savršeni i super vam je koreografija, vi ste mi najveći favorit", "Genijalni", samo su neki od komentara koje su dobili.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene