Damir Kedžo i Helena Janjušević oduševili su gledatelje "Plesa sa zvijezdama" koji ih ne prestaju hvaliti na društvenim mrežama.

Galerija


Damir Kedžo i njegova plesna partnerica Helena Janjušević ne prestaju oduševljavati gledatelje showa "Ples sa zvijedama" koji ih ne prestaju hvaliti na društvenim mrežama, a neki su ih već proglasili svojim favoritima.

Vezani članci Plesni dvoboj u rumbi (Video: Ples sa zvijezdama) - 1 Žiri im nije bio naklonjen: Show "Ples sa zvijezdama" napustili Damir i Helena Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu''

U posljednjoj emisiji Damir i Helena su otplesali jive i u studio donijeli dašak američkog countryja. Iako nisu dobili sjajne komentare žirija, ipak su proglašeni najenergičnijim parom showa.

To su prepoznali i njihovi obožavatelji koji su ih na društvenim mrežama itekako nahvalili.

"Bili ste toliko zabavni i što se mene tiče vi ste pobjednici emisije", "Pregušt vas je gledat", "Bili ste savršeni i super vam je koreografija, vi ste mi najveći favorit", "Genijalni", samo su neki od komentara koje su dobili.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna