"Ponovno zajedno", napisao je Damian Hurley u opisu serije fotografija koje je objavio s Allegrom Nayar.

Galerija


Sin glumice Elizabeth Hurley, 18-godišnji Damian, počeo se više družiti s članovima svoje obitelji nakon što su ublažene mjere zbog koronavirusa u Velikoj Britaniji. Model je objavio nekoliko fotografija sa svojom rođakinjom Allegrom Nayar, a izgleda kako se dvojac dobro zabavio na pikniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

reunited 🖤

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Vezani članci Elizabeth Hurley - 5 Bivšem je oprostila skandal s prostitutkom, a onda je on nakon konačnog prekida postao krsni kum njezinu sinu Damian Hurley Mladi ljepotan još jednom pokazao koliko nalikuje na majku koja je nekad žarila i palila glumačkom scenom

"Ponovno zajedno", napisao je Hurley u opisu serije fotografija koje je objavio s Allegrom. Pozirao je bez majice, dok je njegova rođakinja bila u ružičastom mini-bikiniju. "Ljubavi moja", odgovorila mu je Allegra ispod objave.

Mladog Damiana Hurleyja nebrojeno puta dosad su zamijenili s njegovom slavnom majkom Elizabeth Hurley, a sve to očito mu ne smeta niti malo. Damian je 2018. godine potpisao ugovor s agencijom Tess Management i debitirao je snimajući kampanju za šminku Pat McGrath.

Glumica je nekoliko puta otvoreno rekla kako je oduvijek htjela da njezin sin jedinac krene majčinim stopama te je istaknula da će ga uvijek podržavati, što god da on odlučio u svom životu.

Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini