Ima 54 godine

Njezinoj se isklesanoj figuri uglavnom svi dive, ali sada je jedan detalj kod nekih izazvao zgražanje

Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu i uzburkala društvene mreže.

Britanska glumica Elizabeth Hurley gotovo svakom novom objavom na društvenim mrežama izazove čuđenje i nevjericu svojih obožavatelja, koji jednostavno ne mogu povjerovati da s 54 godine može tako dobro izgledati.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Na bazenu Možete li vjerovati da ona ima 53 godine? Slavna glumica obožavatelje ostavila bez daha

Ništa drugačije nije bilo ni s fotografijom na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu i kojom je zadivila svoje pratitelje, a koji je zapravo dio njezine modne kolekcije koju je sama osmislila. Čini se kako se Elizabeth ugledala na manekenku Emily Ratajkowski te baš kao i ona, sama odlučila promovirati svoje kreacije. To joj vjerojatno nije bila loša ideja, no ovog je puta jedna stvar neke zbunila, pa čak izazvala i zgražanje.

"Zašto stojiš tako?", "Zašto Damian lajka fotografiju na kojoj ona stoji s raširenim nogama?",  pitali su ju neki od pratitelja za koje poza koju je zauzela ipak nije primjerena. No unatoč tome, većina pratitelja obasipala ju je komplimentima i u komentarima se iznova divila njezinu izgledu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Vrijeme u izolaciji glumica krati objavljivanjem vrućih fotografija iz svog dvorca koji ima čak 13 spavaćih soba, vrijednog oko 6 milijuna britanskih funti, u kojem boravi s majkom Angelom i sinom Damianom, koji je njezina slika i prilika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene