Dalibor Petko će se ove nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" tranfsormirati u Maju Šuput, a na Instagramu je pokazao da mu je posudila i krunu iz spota "Hej balkano".

Galerija


Televizijski voditelj Dalibor Petko priprema se za najnoviju transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a na Instagramu je objavio fotografiju kojom je pohvalio voditeljicu Maju Šuput te je otkrio što mu je posudila.

Vezani članci Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja! Dalibor Petko četvrta emisija TLZP - 3 Šokirane izraze lica Maje Šuput i Nives Celzijus objasnit će genijalni prizori koje ne smijete propustiti!

"Bitno da je kruna na glavi. Sad ekipa ima još dva dana da od mene napravi Kraljicu! Inače to je originalna kruna sa spota "Hej Balkano". Hvala Maja Šuput što si preokrenula bogaoca da ju nađeš. Ima da gori sve u nedjelju", napisao je Petko u opisu fotografije. U komentarima mu se javio i voditelj Frano Ridjan te se nažalio u svom stilu. "A to je ovu nedjelju? Prijavljujem skup MUP-u", napisao je. Fotkom je oduševio svoje brojne pratitelje koji su mu komentirali da jedva čekaju njegovu novu transformaciju.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka

Možete li vjerovati da ovo zapravo nije Pamela Anderson? Pogledajte fotografije njezine dvojnice u legendarnom badiću, iste su!