Pa što je ovo!

Dalibor Petko objavio urnebesnu fotografiju kao podsjetnik na stara vremena u nekom novom ruhu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar i Dalibor Petko - 1 Saša Lozar i Dalibor Petko - 6 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 4 Dalibor Petko prva emisija TLZP - 3 Dalibor Petko i Maja Šuput prva emisija TLZP Dalibor Petko prva emisija TLZP - 1 +0 Dalibor Petko - 2 Galerija

Dalibor Petko dao je naslutiti da za nedjeljni nastup u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' priprema pravi spektakl i to jednom urnebesnom fotografijom.

Televizijski voditelj i jedan od natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Dalibor Petko dobro je nasmijao svoje pratitelje na profilu na Instagramu gdje je objavio fotografiju kojom svoje pratitelje priprema na svoju izvedbu u nedjelju!

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Dalibor će se naime transformirati u Sašu, Tina i Kedžu te izvesti njihov kultni hit "365", a na Instagramu je na svoj način sve podsjetio i na to razdoblje kad je ova pjesma žarila i palila. 

"Ah te zlatne godine, kad smo žarili i palili. Damir Kedžo, Saša Lozar jel se sjećate? Samo teretanica i nastupi", napisao je Dalibor uz objavu.

Mnogi su mu se javili u komentarima i poručili mu da ih je nasmijao do suza, a oglasio se i Saša Lozar.

"Ček, ček pa na krivom je tijelu glava", napisao je Saša u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Znali smo da skrivaš mišiće", "Jedva čekam nedjelju", "Ajme komedija u tri čina", "Koja faca hahaha, opet si mi popravio dan", "Super ste", "A i ove tenisice izazivaju nostalgiju", neki su od ostalih komentara koje je dobio.

Dalibor se u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Beyonce i osvojio simpatije žirija i gledatelja pred malim ekranima. 

Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene