Imala je velika ramena

Dalibor Brun progovorio o Ani: ''Žao mi je što je bila malo grbava''

Dalibor Brun (FOTO: Arhiva Croatia Recordsa) Dalibor Brun (FOTO: Arhiva Croatia Recordsa) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr) TLZP Ana Vilenica kao Dalibor Brun TLZP Ana Vilenica kao Dalibor Brun +0 Dalibor Brun (FOTO: Arhiva Croatia Recordsa) Galerija

Dalibor Brun komentirao je nastup Ane Vilenice u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Ana Vilenica utjelovila je Dalibora Bruna u showu Tvoje lice zvuči poznato i otpjevala pjesmu 'Nisi ti više crno vino'. Nekima je Ana bila više simpatična transformirana u poznatog pjevača, nekima nešto manje, no činjenica je da nas je Ana sve dobro zabavila.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Dalibor Brun također je gledao njezin nastup i na šaljiv nam način prokomentirao njezin nastup.

Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr)

''Kao da je Ana sedam dana ležala na suncu, toliko je bila tamna. Žiri je imao potpuno pravo kada je kazao kako je otišla previše u karikaturu'', kazao je Dalibor Brun kroz smijeh.

Da Ani nije bilo lako u ovoj ulozi primijetio je član žirija Mario Petreković koji je istaknuo kako je ova točka dosta teška za odraditi, ali i da se dobro zabavio za vrijeme njenog nastupa. „Dosta je on teatralan i naglašen, imaš dojam da on svaku riječ dočarava svojim pokretima, '' komentirao je u sinoćnjoj emisiji Petreković.

''Sve je to zezancija, ali znate, meni stalno govore da imam niska ramena, a ona je imala prevelika. Pjevanje je teško komentirati jer ona je žena, a i kandidati su različiti. Neki dobro pjevaju, neki ne, ali to ovisi i od njihove profesije. Žao mi je što je bila malo grbava'', našalio se na kraju Dalibor Brun, svjestan da je sve to samo zabava i da Ani nije bilo lako stati u njegove cipele.

Dalibor Brun (FOTO: Arhiva Croatia Recordsa) Dalibor Brun (FOTO: Arhiva Croatia Recordsa)

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene