Dalibor Petko ugostio je Marka Kutlića i Matiju Cveka koji su izveli viralan hit "Miki Milane".

Galerija


Viralan hit ‘Miki Milane’ dobio je još jednu verziju i to na melodiju pjesme ‘Milo moje’, Miroslava Škore. Za to se pobrinuo Marko Kutlić i Matija Cvek, koji su pjesmu izveli gostujući u showu Dalibora Petka.

Vezani članci Marko Kutlić Naš pjevač sasvim iskreno o vjeri zbog koje je bio i osuđivan: ''Mislim da je svaki dan prilika za novo obraćenje..'' Matija Cvek, Nika Turković Mnogi kažu da su najsimpatičniji par naše estrade, a pjevač nam je otkrio i pokoji detalj dugogodišnje veze s kolegicom

Ova neobična verzija zapravo je bila dio izazova koji je Petko zadao dvojici mladih pjevača. Naime, kako su Cvek i Kutlić na glasu kako mogu otpjevati bilo što, a da zvuči dobro, najprije su dobili zadatak opjevati brojeve iz telefonskog imenika. Svaki se poslužio melodijom pjesme ovog drugog, a kad je na red došao Miki Milane, Kutlić je predlagao blues, a Cvek funky verziju pjesme. A onda je Marko rekao znaš ti onu ‘Milo moje’ i dogodila se verzija koja je oduševila gledatelje i publiku na društvenim mrežama. ‘Ovo će se sigurno prodati’, smijao se Cvek.

Inače, povod gostovanja bio je skori izlazak albuma ‘Melodrama’ Kutlićeve bolje polovice Nele, a u showu se pojavila i Cvekova djevojka, Nika Turković, koja je Neli napisala pjesmu ‘Ono što ostaje’. ‘Mi smo si bile dobre, još u školi, dok se naši dečki nisu još ni poznavali. Danas oni najčešće igraju Playstation, dok mi pričamo o ozbiljnim temama’, rekla je Nika, a Nela najavila da se nada skorom duetu s Turković.

Dalibor Petko inače je jedan od natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Jednog od najbogatijih glumaca jedva su prepoznali na ulici! Ovakvog ga znamo iz filmova, a sad je tu gusta brada, dok su bore i umor vidljivi

I 29 godina nakon uloge zbog koje su ju prozvali seks-simbolom u jednostavnom badiću izgleda savršeno!