Georgina Rodriguez zaslužna je za novu frizuru svog poznatog zaručnika Cristiana Ronalda.

Galerija


Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo u samoizolaciji je sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, a kako ni on tijekom pandemije koronavirusa ne može frizeru, posla se primila upravo Georgina.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina se uvukla u haljinu koja je istaknula baš sve njezine adute, pa zavodljivim pozama raspametila i Ronaldove fanove Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Ronaldo se hvali lijepom Georginom i diže ju u nebesa, a ona u uskoj haljinici pokazuje sve svoje draži

"Ostanite kod kuće i ostanite u trendu", napisao je Ronaldo uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu, a koji je u manje od sat vremena pokupio gotovo 10 milijuna pregleda.

Brojni fanovi komentirali su nogometašu kako je njegova zaručnica napravila dobar posao. Ovo je jedna od rijetkih prilika u kojim fanovi mogu pogledati kako nogometaš i njegova zaručnica provode vrijeme kod kuće.

Prije nekoliko tjedana nogometaševa majka je doživjela moždani udar zbog čega je nogometaš brzo odletio privatnim avionom u Portugal. Ubrzo nakon toga u Italiji se proširio koronavirus, pa je Cristiano jedno vrijeme ostao u Funchalu.

Ne srami se objaviti fotografije koje ne skrivaju puno, no ovoga puta je pozirala potpuno gola