Teško djetinjstvo

Zbog velikog gubitka s kojim se suočio najvažnijoj ženi života trudi se pružiti sve što je u mogućnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo danas je slavan i bogat nogometaš, no njegovo djetinjstvo bilo je teško, kao i put do vrha.

Cristiano Ronaldo (35) među najpoznatijim je nogometašima na svijetu, a kada ne igra za svoj klub Juventus, vrijeme provodi s obitelji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Jednu od glavnih uloga u njegovu životu ima majka Maria Dolores dos Santos Aveiro, koja je u utorak ujutro doživjela moždani udar. Mediji javljaju kako je zaprimljena u bolnicu te je pri svijesti i stabilno, a hitnu pomoć pozvali su u 5:30. 

Majka poznatog nogometaša mora proći još nekoliko pregleda, a u bolnici će je zadržati 12 sati kako bi doktori bili sigurni da će biti dobro.

Ronaldo je odrastao sa starijim bratom Hugom, sestrama Liliannom i Elmom te ocem Joseom Dinisom Aveirom u portugalskom mjestu Funchalovoj civilnoj župi Santo Antonio.

U dokumentarnom filmu o Ronaldu njegova je majka ispričala kako je dok je bila trudna s Cristianom razmišljala o pobačaju. 

“On je dijete koje sam htjela pobaciti. Bog nije želio da se to dogodi i blagoslovljena sam zbog toga, a Bog me nije kaznio“, rekla je Dolores.

Istaknula je da ju sin zbog toga ponekad zafrkava.

“Kaže mi: 'Nisi me htjela roditi, a vidiš kako ti sada pomažem'“, otkrila je Doris. Dolores se ranije držala podalje od Ronaldova javnog života, no 2017. je napravila Instagram, na kojem ju prati više od dva milijuna ljudi, pa sad redovito dijeli fotografije sebe i obitelji.

Ronaldo je imao teško djetinjstvo obilježeno siromaštvo. Dijelio je sobu sa sestrama i braćom. Otac mu je umro u 53. godini života od posljedica ovisnosti o alkoholu. Nogometaš je svojedobno progovorio o svom ocu u emisiji britanskog voditelja Piersa Morgana i rasplakao se.

“Bio je pijanac. Nikada nisam vodio s njim normalan razgovor“, rekao je Ronaldo u suzama.

Otac mu je umro 2005. kada je nogometaš imao 20 godina i igrao za Manchester United. Cristiano je pokušavao pomoći ocu s njegovom ovisnošću, no ništa nije pomoglo.

Upravo zbog tog velikog gubitka Ronaldo je blizak s majkom i ostatkom obitelji. Osim što Dolores pomaže u odgoju njegove djece, vodi i restoran u Brazilu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene