Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ronaldo je ponovno postao otac! Dječaka i djevojčicu na svijet je donijela surogat majka.


Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo navodno je ponovno postao otac. Portugalski mediji javljaju da je Ronaldo dobio blizance, dječaka i djevojčicu. "Matea i Evu, kako su blizanci dobili ime, rodila je surogat majka. To je tajna koju Cristiano Ronaldo još uvijek nije podijelio sa svijetom", javio je portugalski SIC.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina objavila fotografiju koju nije odolio komentirati ni njezin Ronaldo, na svoj način rekao što misli Georgina Rodriguez - 4 Ronaldova Georgina na reviju je stigla samo u baloneru, pogledajte zašto su svi pogledi opet bili upereni samo u nju

Djeca su, prema pisanju medija, rođena u četvrtak navečer na zapadu SAD-a, a ni nogometaš, a ni njegovi predstavnici još uvijek nisu reagirali na medijske napise. Podsjetimo, Ronaldo već ima šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora o kojem brine zajedno s majkom Dolores Aveirom, ali i djevojkom Georginom Rodriguez koja je nedavno fotografijom na društvenim mrežama također potaknula sumnje da je trudna. Potvrde li se informacije portugalskih medija Ronalda čeka pravo veselje uz još dvoje mališana.