Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ronaldo je ponovno postao otac! Dječaka i djevojčicu na svijet je donijela surogat majka.


Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo navodno je ponovno postao otac. Portugalski mediji javljaju da je Ronaldo dobio blizance, dječaka i djevojčicu. "Matea i Evu, kako su blizanci dobili ime, rodila je surogat majka. To je tajna koju Cristiano Ronaldo još uvijek nije podijelio sa svijetom", javio je portugalski SIC.

Vezani članci Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras" Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo otkrio što mu je bolje od spektakularnog pogotka koji je dao 2018., a ima veze s Georginom

Djeca su, prema pisanju medija, rođena u četvrtak navečer na zapadu SAD-a, a ni nogometaš, a ni njegovi predstavnici još uvijek nisu reagirali na medijske napise. Podsjetimo, Ronaldo već ima šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora o kojem brine zajedno s majkom Dolores Aveirom, ali i djevojkom Georginom Rodriguez koja je nedavno fotografijom na društvenim mrežama također potaknula sumnje da je trudna. Potvrde li se informacije portugalskih medija Ronalda čeka pravo veselje uz još dvoje mališana.