veselje u obitelji

Portugalski mediji: Cristiano Ronaldo dobio blizance!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ronaldo je ponovno postao otac! Dječaka i djevojčicu na svijet je donijela surogat majka.

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo navodno je ponovno postao otac. Portugalski mediji javljaju da je Ronaldo dobio blizance, dječaka i djevojčicu. "Matea i Evu, kako su blizanci dobili ime, rodila je surogat majka. To je tajna koju Cristiano Ronaldo još uvijek nije podijelio sa svijetom", javio je portugalski SIC.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo s majkom Dolores Aveiro kakvo iznenađenje! Cristiano Ronaldo svoju majku na rođendan natjerao u plač, snimka tog trenutka širi se društvenim mrežama!

Djeca su, prema pisanju medija, rođena u četvrtak navečer na zapadu SAD-a, a ni nogometaš, a ni njegovi predstavnici još uvijek nisu reagirali na medijske napise. Podsjetimo, Ronaldo već ima šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora o kojem brine zajedno s majkom Dolores Aveirom, ali i djevojkom Georginom Rodriguez koja je nedavno fotografijom na društvenim mrežama također potaknula sumnje da je trudna. Potvrde li se informacije portugalskih medija Ronalda čeka pravo veselje uz još dvoje mališana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene