Christiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram)
Christiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram)

Ronaldo je ponovno postao otac! Dječaka i djevojčicu na svijet je donijela surogat majka.


Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo navodno je ponovno postao otac. Portugalski mediji javljaju da je Ronaldo dobio blizance, dječaka i djevojčicu. "Matea i Evu, kako su blizanci dobili ime, rodila je surogat majka. To je tajna koju Cristiano Ronaldo još uvijek nije podijelio sa svijetom", javio je portugalski SIC.

Vezani članci Vila Šeherezada (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ronaldo i Georgina odsjeli su u dubrovačkoj vili Šeherezada u kojoj noćenje stoji 7000 eura Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Kakav pogled: Ronaldova Georgina objavila prvu fotografiju iz Dubrovnika

Djeca su, prema pisanju medija, rođena u četvrtak navečer na zapadu SAD-a, a ni nogometaš, a ni njegovi predstavnici još uvijek nisu reagirali na medijske napise. Podsjetimo, Ronaldo već ima šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora o kojem brine zajedno s majkom Dolores Aveirom, ali i djevojkom Georginom Rodriguez koja je nedavno fotografijom na društvenim mrežama također potaknula sumnje da je trudna. Potvrde li se informacije portugalskih medija Ronalda čeka pravo veselje uz još dvoje mališana.