Cristiano Ronaldo je na Instagramu pokazao novu frizuru.

Galerija


Cristiano Ronaldo proveo je nekoliko dana ploveći na svojoj jahti uz obalu talijanskog Portofina, a zajedno s njim bila je i njegova djevojka Georgina Rodriguez od koje se odvaja samo kad mora, a onda se vratio svojim klupskim obavezama.

Vezani članci Georgina Rodriguez Georgina zasjenila Ronalda na dodjeli nagrada: Za sve je kriva seksi crvena haljina o kojoj baš svi pričaju! Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez s djecom Tko je Ivana_Rh čiji je komentar ispod Ronaldove božićne čestitke lajkalo preko tisuću ljudi?

Nakon opuštenog vikenda, slavni nogometaš je na profilu na Instagramu pokazao svoju novu frizuru objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojim suigračem iz Juventusa Juanom Cuadradom nakon jednog od treninga. 35-godišnji Ronaldo je tako sve iznenadio poprilično drugačijim imidžem i bujnom kovrčavom kosom koju je u posljednje vrijeme nosio većinom svezanu u rep.

"Što mislite o mom izgledu, ličim na svog brata Panitu?", napisao je uz fotografiju i pitao svojih 227 milijuna pratitelja za mišljenje.

"Ovo je seksi", "Kao blizanci", "Hahah, sada definitivno izgledaš poput njega", "Tako ste slatki", napisali su mu neki od njih, a promjena je mnoge zabavila i nasmijala.

Cristiano i Georgina proveli su nekoliko dana na luksuznoj jahti, a slavni nogometaš pokazao je svoje isklesano tijelo, dok je njegova zaručnica sav naglasak stavila na bujnu pozadinu.

S njima su na kratkom odmoru bili i prijatelji, a sudeći po fotkama, dobro su se proveli. Georgina se na Instagramu u nedjelju požalila da odlaze s jahte, a uz snimku je objavila i pjesmu "Time to say goodbye".

Šokantne optužbe protiv slavnog voditelja: Mlađa sestra tvrdi da ju je godinama silovao, on sve poriče