Što reći?

Ronaldo nakon isklesanog tijela pokazao i novu frizuru pa mnoge dobro nasmijao ovom promjenom

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Galerija

Cristiano Ronaldo je na Instagramu pokazao novu frizuru.

Cristiano Ronaldo proveo je nekoliko dana ploveći na svojoj jahti uz obalu talijanskog Portofina, a zajedno s njim bila je i njegova djevojka Georgina Rodriguez od koje se odvaja samo kad mora, a onda se vratio svojim klupskim obavezama.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Nakon opuštenog vikenda, slavni nogometaš je na profilu na Instagramu pokazao svoju novu frizuru objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojim suigračem iz Juventusa Juanom Cuadradom nakon jednog od treninga. 35-godišnji Ronaldo je tako sve iznenadio poprilično drugačijim imidžem i bujnom kovrčavom kosom koju je u posljednje vrijeme nosio većinom svezanu u rep.

"Što mislite o mom izgledu, ličim na svog brata Panitu?", napisao je uz fotografiju i pitao svojih 227 milijuna pratitelja za mišljenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

"Ovo je seksi", "Kao blizanci", "Hahah, sada definitivno izgledaš poput njega", "Tako ste slatki", napisali su mu neki od njih, a promjena je mnoge zabavila i nasmijala.

Cristiano i Georgina proveli su nekoliko dana na luksuznoj jahti, a slavni nogometaš pokazao je svoje isklesano tijelo, dok je njegova zaručnica sav naglasak stavila na bujnu pozadinu.

S njima su na kratkom odmoru bili i prijatelji, a sudeći po fotkama, dobro su se proveli. Georgina se na Instagramu u nedjelju požalila da odlaze s jahte, a uz snimku je objavila i pjesmu "Time to say goodbye".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene