Bend Cota G4 postoji već više od 20 godina, no tek su u Supertalentu dobili svoju veliku šansu i predstavili se milijunskoj publici.

Galerija


Šarmantni Daruvarčani Marko Osmanović i Dinko Likar čine bend Cota G4, koji žari i pali našom scenom već više od dvadeset godina, a čini se da su se tek zagrijali.

Vezani članci Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio "Supertalent", "Na granici", "Ples sa zvijezdama", "Provjereno" i Ivana Paradžiković u finalu nagrade Zlatni Studio Martina Tomčić, Davor Bilman Koliko se zapravo slažu Davor i Martina? Napokon smo dobili odgovor o temi o kojoj se dugo šuška

Svestrani dečki u audicijskoj emisiji Supertalenta oborili su s nogu žiri i publiku, a njihova je senzualna, vrhunska izvedba posebno dirnula Maju Šuput, koja nije mogla sakriti svoj ushit pjevačkim i sviračkim sposobnostima toga dvojca. 

Nastupi im nisu strani, samouvjereni su i vješti u svojoj izvedbi, a šarmom su razoružali i najžešće kritičare, pa ne čudi stoga što su dečki došli do polufinala Supertalenta i ponovno pokazali javnosti zašto su baš oni samozatajni hrvatski bend za koji možda niste čuli, ali biste svakako trebali. 

Zanimljivo je kako je Cota G4 tijekom godine mijenjao svoj sastav, pa sada 39-godišnji Marko, koji je osnovao bend kada mu je bilo 14 godina, svira s puno mlađim Dinkom, koji je rođen upravo na dan kada je bend Cota G4 imao svoj prvi koncert.

U trenutnom sastavu bend svira već 5 godina, pa su dobro uštimani, a da se njihov rokerski stil itekako sviđa publici dokazuju i komentari gledatelja koji su puni riječi hvale. 

"Mobitel nam je dva sata vibrirao od poruka, poziva, društvenih mreža. Od nastupa se u našim životima događa prava ludnica", rekao je nakon audicijske emisije Marko i dodao da Cota G4 još uvijek nije pronašla svoje hejtere - svima se sviđaju. 

Cota G4 pred našu su se publiku i žiri vratili u polufinalu Supertalenta i to ovog puta u proširenom sastavu. Izveli su pjesme "Smile" i "Beat it", a iz nježnog uvoda naglo su prešli u nešto žešći ritam i sve iznenadili. 

Očekivano, Maja Šuput oduševila se nastupom.

"Bilo je savršeno! Svirate moćno, pustio si glasčinu, ja idem na vašu svirku", rekla je ushićena Maja.

"Ovaj tribute Michaelu Jacksonu je apsolutno vaše područje i mislim da da smo u američkom Supertalentu da bi imali bukiranu turneju nakon ovog nastupa", zaključila je Martina Tomčić dok je Janko rekao kako bi on slušao još izvedbi Cota G4. 

"Super je da smo vas imali prilike čuti s bendom. Treba vas samo pustite da pjevate, svirate i divljate", rekao je Janko Popović Volarić, a i Davor Bilman se složio kako je nastup bio sjajan.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.