U polufinalu Supertalenta

Dva dečka na gitari zapalila društvene mreže: "Očekivali smo hejtere, no nismo ih još našli"

Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) Cota G4 (Foto: Nova TV) +0 Cota G4 (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Osmanović i Dinko Likar oduševili su žiri i publiku "Supertalenta" u šestoj audicijskoj emisiji.

Marka Osmanovića i Dinka Likara šira javnost upoznala je prošle nedjelje u showu "Supertalent".

Pogledaj i ovo Cota G4 (Foto: Nova TV) Rokeri koji žive glazbu Oduševljavali su gledatelje Supertalenta, a sad nastupaju bez prestanka: "Puno je interesa, suradnji"

Dva dečka na gitari oduševila su i žiri i publiku, a duo zajedno svira već 5 godina pod umjetničkim imenom Cota G4.

39-godišnji Marko iz Daruvara sa svega 14 godina osnovao je bend s kojim je svirao unatoč drugim angažmanima. Svirao je i s Tonyjem Cetinskim, a Dinko s kojim Marko nastupa rođen je na dan kada je bend Cota G4 imao svoj prvi koncert.  

Sa simpatičnim i talentiranim dvojcem popričali smo o nastupu koji je mnogo toga promijenio, a dečki ističu kako još uvijek ne mogu vjerovati što se sve dogodilo nakon što su se popeli na pozornicu.

"Mobitel nam je dva sata vibrirao od poruka, poziva, društvenih mreža. Od nastupa se u našim životima događa prava ludnica", kroz smijeh ističe Marko, koji je u polufinalu Supertalenta najavio još veći show.

"Javilo nam se već nekoliko ljudi u vezi svirke, no konkretnih ponuda za neke poslovne suradnje još nema", iskreno priznaju dečki, no uvjereni smo kako će ih itekako biti u budućnosti te nakon još minimalno jednog nastupa.

"Čitali smo komentare nakon nastupa na društvenim mrežama i ne možemo vjerovati koliko je bilo pozitivnih. Očekivali smo puno više hejtera, no još ih nismo našli", kroz smijeh zaključuje Marko.

Mi se itekako veselimo njihovu nastupu u polufinalu te dečkima želimo puno sreće u pripremama.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene