Marko Osmanović i Dinko Likar oduševili su žiri i publiku "Supertalenta" u šestoj audicijskoj emisiji.

Galerija


Marka Osmanovića i Dinka Likara šira javnost upoznala je prošle nedjelje u showu "Supertalent".

Vezani članci Marko Antolković (Foto: NOVA TV) Ozbiljni problemi za Marka uoči velikog finala: "Ton nije izlazio, još nisam probao pjesmu kako spada" Cota G4 (Foto: Nova TV) Nakon audicije očekivali su navalu hejtera, a onda se dogodilo nešto sasvim suprotno

Dva dečka na gitari oduševila su i žiri i publiku, a duo zajedno svira već 5 godina pod umjetničkim imenom Cota G4.

39-godišnji Marko iz Daruvara sa svega 14 godina osnovao je bend s kojim je svirao unatoč drugim angažmanima. Svirao je i s Tonyjem Cetinskim, a Dinko s kojim Marko nastupa rođen je na dan kada je bend Cota G4 imao svoj prvi koncert.  

Sa simpatičnim i talentiranim dvojcem popričali smo o nastupu koji je mnogo toga promijenio, a dečki ističu kako još uvijek ne mogu vjerovati što se sve dogodilo nakon što su se popeli na pozornicu.

"Mobitel nam je dva sata vibrirao od poruka, poziva, društvenih mreža. Od nastupa se u našim životima događa prava ludnica", kroz smijeh ističe Marko, koji je u polufinalu Supertalenta najavio još veći show.

"Javilo nam se već nekoliko ljudi u vezi svirke, no konkretnih ponuda za neke poslovne suradnje još nema", iskreno priznaju dečki, no uvjereni smo kako će ih itekako biti u budućnosti te nakon još minimalno jednog nastupa.

"Čitali smo komentare nakon nastupa na društvenim mrežama i ne možemo vjerovati koliko je bilo pozitivnih. Očekivali smo puno više hejtera, no još ih nismo našli", kroz smijeh zaključuje Marko.

Mi se itekako veselimo njihovu nastupu u polufinalu te dečkima želimo puno sreće u pripremama.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.