Bio je mali plavi

Nekad je bio jedna od najslađih televizijskih zvijezda, ali sigurni smo da ćete sada teško pogoditi o kome je riječ

Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse i David Schwimmer (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Profimedia) Cole Sprouse (Foto: Getty Images) +0 Cole Sprouse (Foto: Getty Images) Galerija

Cole Sprouse prisjetio se trenutka kada se zaljubio u Jennifer Aniston.

Iako je i sam danas uspješna televizijska zvijezda, američki glumac Cole Sprouse vječno će pamtiti svoju zaljubljenost u Jennifer Aniston i koliko ga je ona ponekad ostavljala bez riječi.

Pogledaj i ovo Paul Rudd (Foto: Profimedia) ključni glumci Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili

Danas 26-godišnjeg glumca, gledali smo kao dio glumačke postave popularne serije "Prijatelji" u kojoj je ulogu sina Rossa Gellera, kojeg je glumio David Schwimmer, dobio sa samo osam godina, i gdje je radio s Jennifer.

Cole je kao dječak bio toliko zaljubljen u stariju kolegicu, da nije mogao sakriti osjećaje prema njoj. Čak su i kamermani na setu primjećivali kako je zaboravljao tekst u zajedničkim scenama i kako nije mogao progovoriti riječ ispred nje zbog silne očaranosti.

"Sjećam se da sam toliko bio zaljubljen da bi se jednostavno ukipio pred njom i zaboravio svaku rečenicu svog teksta. Ona me samo gledala i čekala da progovorim, sve dok jedan član ekipe, bio je kamerman, rekao "taj maleni dječak je zaljubljen"", ispričao je Cole u showu The Late Show With Stephen Colbert.

Voditelj ga je u studiju iznenadio starom fotografijom njega i Jennifer i pitao ga sjeća li se tog trenutka.

"Tada sam se zaljubio u nju", priznao mu je Cole.

U "Prijateljima" je glumio od 2000. do 2002. godine, a danas je u sretnoj vezi s glumicom Lili Reinhart s kojom glumi u seriji "Riverdale".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kronike Times Squarea (Foto: Profimedia) +0 Kronike Times Squarea (Foto: HBO) Preporuke A ni radnja nije loša! Seks, droga, žestoki pornići i još žešći feminizam u izvrsnoj seriji televizijskog genija

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cabaret a la carte (FOTO: Dnevnik.hr) Cabaret a la carte (FOTO: Dnevnik.hr) Cabaret a la carte (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Cabaret a la carte (FOTO: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Super uspješne i super zgodne strastvene plesačice koje će vas ostaviti bez daha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene