Tuga neopisiva

Članovi Parnog valjka od voljenog Akija oprostili su se stihovima koji tjeraju suze na oči...

Koncert Parnog valjka Koncert Parnog valjka DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Parnog valjka Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) +0 Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Članovi Parnog valjka oprostili se od Akija Rahimovskog putem društvenih mreža stihovima njihove pjesme "Za malo nježnosti".

Vijest o smrti frontmena Parnog valjka Akija Rahimovskog šokirala je javnost i domaću glazbenu scenu, a tužni članovi legendarnog benda na društvenim su se mrežama oprostili od voljenog prijatelja.

Pogledaj i ovo Husein Hasanefendić Hus veliko priznanje Dobitnici Porina za životno djelo su Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak te Erika Krpan

“Za malo nježnosti na sve ću pristati, za malo nježnosti da mogu zaspati. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski", stihovi su pjesme "Za malo nježnosti" kojima se bend oprostio od Akija.

Aki je preminuo u 67. godini, a vijest o smrti za Dnevnik.hr potvrdila je menadžerica za odnose s javnošću benda Parni valjak, a tužnu vijest objavili su na službenoj Facebook stranici grupe.

Osim u Parnom valjku, Rahimovski je djelovao i kao samostalni izvođač, a njegov ljubavni život nerijetko je bio tema domaćih medija. Aki nikada nije htio previše otkrivati o svom privatnom životu, a vijesti o njegovim brakovima u javnost su izlazile na kapaljku.

Iz prvog braka ima sina Kristijana koji je također glazbenik te kćer Edinu. S Ingrid je bio u braku preko 40 godina, a iako je medijima pričao kako su zaljubljeni kao prvoga dana, sve je prije nekoliko godina iznenadila vijest da su se rastali. Do smrti je bio s 27 godina mlađom Barbarom, s kojom je prije dvije godine dobio kćerkicu Antoniju. Privatni život je par skrivao od javnosti, a o tome nisu nikada javno progovorile ni njegove kolege iz benda Parni valjak.

Parni Valjak je za 2022. godinu najavio veliku turneju u čak deset hrvatskih gradova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Celebrity Preminuo Aki Rahimovski, legendarni pjevač Parnog valjka napustio nas je u 67. godini

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Celebrity Severina pozirala u dobro poznatom društvu pa potaknula zanimljive komentare, evo zašto je odjednom svi žele za predsjednicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene