misteriozna pjevačica

Nives otkrila promjenu na sebi pa slučajno odala svoj ljubavni status? Njezine fotke zaintrigirale pratitelje

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus pokazala je na Instagramu da je bila na sređivanju noktiju, no to nije bilo u prvom planu.

Članica žirija "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus (38) svojim objavama na Instagramu često privlači zanimanje seksi izdanjima, no ovog je puta jedan poseban detalj u bio u središtu pozornosti. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Naime, Nives je otkrila da je bila na sređivanju noktiju na rukama i nogama. "Ljudi, nećete vjerovati, ali ja imam nove noktiće i nisu više bijeli, i jako su lijepi. Je l' vam se sviđaju?", upitala je pjevačica u kratkom videu. 

No pozornost je privukao prsten na njezinoj lijevoj ruci koji je nalikovao zaručničkom i potaknuo nagađanja o njezinu ljubavnom statusu. Inače, Nives je nedavno objavila fotografiju s natjecateljem showa "Tvoje lice zvuči poznato" Fabijanom Pavlom Medvešekom. 

"Ugrabih napokon i njega! I moram vam reći da imamo nešto zajedničko, ove dvije zvjerke kad se ugase kamere, zapravo su male mica-mace. A za one koji primjećuju 'kemiju' na showu, to vam je samo potvrda koliko smo sjajni glumci", istaknula je pokraj slike. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 9 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 8 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 7 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 6 +4 Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato - 4 Celebrity Ovakve ih na pozornici ne možemo vidjeti: Pogledajte što se događa iza kamera kad se kočnice otpuste!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene