jedva dočekala!

Nives Celzijus napokon ugrabila muškarca prema kojem ne skriva simpatije, otkrila je i što im je zajedničko

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 7 +0 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato" ne skriva koliko joj je za oko zapeo Fabijan Pavao Medvešek, a sada je na svom Instagramu objavila i fotografiju na kojoj s njim pozira.

Nives Celzijus članica je žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a domaća ljepotica od samoga početka showa ne krije simpatije prema glumcu Fabijanu Pavlu Medvešeku, jednom od natjecatelja koji ju je osvojio svojim nastupima. Nives je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s domaćim glumcem, a otkrila je i što imaju zajedničko.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Ugrabih napokon i njega! I moram vam reći da imamo nešto zajedničko, ove dvije zvjerke kad se ugase kamere, zapravo su male mica mace. A za one koji primjećuju "kemiju" na showu, to vam je samo potvrda koliko smo sjajni glumci", napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

U kratkom roku su Nives i Fabijan dobili brojne komplimente u komentarima na fotografiju, a svi ističu kako su zaista zgodni.

Fabijan Pavao Medvešek pretprošle se nedjelje u showu transformirao u Franka Sinatru, a Nives ga je obasula komplimentima nakon nastupa. ''Pa ja sad više ne znam da li moja neurotska mašinerija za ocjenjivanje sada uopće radi ispravno kad si ti u pitanju jer evo kolege su rekle svoje mišljenje, meni je ovo bilo savršeno u svim pogledima, ne mogu te ni gledati, volim te, ja sam se zaljubila'', komentirala je NIves u svom stilu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene