Nives Celzijus je nakon zatvaranja teretana prije nekoliko mjeseci počela vježbati kod kuće sa svojom djecom,

Galerija


Nives Celzijus je prije nekoliko mjeseci zbog koronavirusa krenula s vježbanjem kod kuće, a našla si je i društvo za to. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus objavila sjetnu fotku sa zagonetnom porukom, no svi pričaju o drugom detalju Fabijan Pavao Medvešek - 6 Najbolje da sami pogledate što točno znači ova reakcija Nives Celzijus, zbilja je vrijedno divljenja!

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrila je na Instagramu tko je njen omiljeni partner za trening. "Najslađi je trening u paru. Tko je vaš omiljeni partner za vježbanje?", upitala je Celzijus pokraj fotografije na kojoj radi plank, a njena 13-godišnja kći Taisha joj sjedi na leđima. 

"Lako je tako...ima ljudi s kojima to ne bi išlo", komentirao je glumac Siniša Ružić koji se natječe u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Ostali pratitelji su poručili Nives da je super i raznježio ih je prizor dok su se neki požalili da nažalost nemaju partnera da im pomogne pri treniranju. 

Inače, Nives nam je nedavno rekla da je aktivirala klince kod kuće kada su se zatvorile teretane i to joj se svidjelo, a tada je priznala i da ne pazi na prehranu. "Nisam tip koji pazi na prehranu, previše volim hranu da bih se odricala bilo čega. Sva sreća da mi je osobno atraktivniji 'bujniji' tip, žena s oblinama, pa nemam potrebu previše se zamarati s kilažom", istaknula je. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Shrvana Franka Batelić se oprostila od voljene osobe: "Otišla je sama iznenada... Poljubi mi tatu"