Indira Levak na Instagramu je pokazala fanovima što ona i suprug rade nakon ponoći, a članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" sve je nasmijala videom koji je objavila.

Galerija


Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" i jedna od naših najpopularnijih pjevačica Indira Levak na Instagramu je otkrila kako provodi večeri sa svojim suprugom. Na Instagram storyju objavila je video kojim je sigurno nasmijala svojih skoro 100 tisuća pratitelja.

Vezani članci Maja Šuput Njemu nije odoljela ni Maja Šuput, pogledajte zašto je Indira morala zaustaviti očijukanje: ''Dosta je bilo!'' Indira Levak Indira objavila nekoliko izazovnih fotki pa pitala fanove koja je najbolja, a javio se i njezin najveći obožavatelj

"Toliko je teških tema i groznih vijesti, a s moje lijeve strane: Tko ste vi, mladiću?" pitala je Indira svog supruga Miru Levaka, koji je sjedio pored nje s maskom poput one kakvu nosi junak Zorro. "Jesu li rekli maske iza ponoći, obvezno. E, to su te", odgovorio joj je Miro.

Indira Levak
Miro Levak Foto: Instagram

Par tijekom pandemije koronavirusa pokušava najviše vremena provesti upravo u toplini svoga doma, a unatoč činjenici što pandemija ne dopušta okupljanja i koncerte, Indira ni sada ne miruje.

Osim što je uz Nives Celzijus, Gorana Navojca i Igora Mešina članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", posvetila se i dizajniranju.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Jedan detalj s ove fotografije bio je zadnja kap koja je prelila čašu i povod Harryju i Meghan da napuste obitelj