Ljepotica bila i ostala

Jedna od najljepših žena pokazala lice bez šminke i objasnila zašto s 53 godine voli pozirati gola

Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford i Claudia Schiffer (Foto: Ron FELLMAN / AFP) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Instagram) +0 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Cindy Crawford pokazala je lice bez šminke na svom profilu na Instagramu.

Jednu od nauspješnijih karijera u povijesti modnog svijeta ostvarila je Cindy Crawford, koja se manekenstvom počela baviti prije 30 godina, a čija ljepota do danas još uvijek nije izblijedila.

Pogledaj i ovo showbuzz I dalje izgleda super Golišave poze nekad i sad: Možete li vjerovati kako je prošlo 19 godina?

Cindy je danas 53-godišnja uspješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke, što je ovih dana učinila i na svom profilu na Instagramu. Na taj se potez odlučila tri dana nakon što je ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Naime, na nedavno održanom panelu na kojem je sudjelovala u organiziciji Women's Wear Dailyja, pričala je o zlobnim i negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez odjeće u pletenoj stolici.

"Sjećam se da je neka zločesta osoba na Instagramu, gdje ih se zna podosta naći, objavila nešto u smislu 'zašto ovo još uvijek radiš u tim godinama?'", izjavila je Cindy i upitala postoji li uopće dobna granica u kojem golotinja nije prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Cindy se aktivno bavi modelingom i kaže kako je zapravo negativni komentari koje dobiva na račun svojih godina zapravo ohrabruju i potiču da radi još više. "Te negativne reakcije su dio razloga zašto još uvijek radim snimanja", priznala je.

Spornu crno-bijelu fotografiju snimila je s namjerom da ljudi vide kako je golotinja prekrasna u bilo kojoj dobi.

"Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mjesta na kojima se želim divno osjećati gola, u svom privatnom životu, sa suprugom", objasnila je slavna manekenka.

Cindy se za poduzetnika Randea Gerbera udala 1998. godine i roditelji su dvoje djece, 17-godišnje kćeri Kaie i 19-godišnjeg sina Presleyja, koji su također krenuli majčinim stopama u svijet mode i bave se modelingom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +7 Nina Badrić (Foto: Instagram) Clubzone Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene