Cindy Crawford pokazala je lice bez šminke na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Jednu od nauspješnijih karijera u povijesti modnog svijeta ostvarila je Cindy Crawford, koja se manekenstvom počela baviti prije 30 godina, a čija ljepota do danas još uvijek nije izblijedila.

Vezani članci Presley Gerber Sin slavnog top-modela bio je pravi komad, no upropastio je izgled i karijeru nepromišljenim potezom Tyra Banks (Foto: Profimedia) Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva

Cindy je danas 53-godišnja uspješna i samopouzdana žena koja se ne libi pokazati lice bez trunke šminke, što je ovih dana učinila i na svom profilu na Instagramu. Na taj se potez odlučila tri dana nakon što je ušutkala internetske trolove koji su je pokušali posramiti zato što se još uvijek bavi modelingom u svojoj dobi.

Naime, na nedavno održanom panelu na kojem je sudjelovala u organiziciji Women's Wear Dailyja, pričala je o zlobnim i negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez odjeće u pletenoj stolici.

"Sjećam se da je neka zločesta osoba na Instagramu, gdje ih se zna podosta naći, objavila nešto u smislu 'zašto ovo još uvijek radiš u tim godinama?'", izjavila je Cindy i upitala postoji li uopće dobna granica u kojem golotinja nije prekrasna.

Cindy se aktivno bavi modelingom i kaže kako je zapravo negativni komentari koje dobiva na račun svojih godina zapravo ohrabruju i potiču da radi još više. "Te negativne reakcije su dio razloga zašto još uvijek radim snimanja", priznala je.

Spornu crno-bijelu fotografiju snimila je s namjerom da ljudi vide kako je golotinja prekrasna u bilo kojoj dobi.

"Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mjesta na kojima se želim divno osjećati gola, u svom privatnom životu, sa suprugom", objasnila je slavna manekenka.

Cindy se za poduzetnika Randea Gerbera udala 1998. godine i roditelji su dvoje djece, 17-godišnje kćeri Kaie i 19-godišnjeg sina Presleyja, koji su također krenuli majčinim stopama u svijet mode i bave se modelingom.

Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..."