otišla iz hrvatske

Ova dama troši tisuću dolara dnevno na izgled i smatraju je negativkom, no fotke s naše obale pokazuju drugačije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christine Quinn nekoliko je dana uživala na luksuznoj jahti na Hvaru, a fotografi su je uhvatili na putu prema splitskoj zračnoj luci.

Zvijezda Netflixove serije "Selling Sunset" Christine Quinn (31) i njezin 41-godišnji suprug, nakon nekoliko dana uživanja na luksuznoj jahti na našoj obali, krenuli su natrag kući. Fotografi su ih uhvatili u Splitu dok su se iskrcavali s jahte, a krenuli su prema tamošnjoj zračnoj luci. Christine se srdačno pozdravila s posadom jahte na kojoj je odmarala, a sudeći prema fotografijama, sa sobom nosi sjajne uspomene.

Zbog uloge u reality showu koji ju je proslavio, Christine je na glasu kao bahata negativka, no čini se kako je u opuštenom izdanju ipak dosta drugačija.

Sa svojim 10 godina starijim mužem, milijarderom Christianom Richardom, uživala je na Hvaru, a pozornost je privlačila svakim svojim pokretom. Quinn je na jahti prije par dana vježbala jogu te je pozirala u minijaturnim bikinijima, a sve pred očima znatiželjnih prolaznika na hvarskoj rivi.

Za Richarda se Christine udala prije devet mjeseci, a svečanost je bila zapravo finalna epizoda treće sezone popularne serije. Pažnju su privukli neobičnim pravilom odijevanja, a svi su na sebi imali kombinacije u goth stilu. Christine je pred oltar stala u crnoj vjenčanici, a u dvoranu su donijeli pravi snijeg kako bi atmosfera bila potpuna.

Reality zvijezda pohvalila se i kako na šminku i njegu kose troši tisuću dolara dnevno te ima kolekciju od preko 300 cipela na koju je ponosna.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene