31-godišnja Christine Quinn na naš najsunčaniji otok je stigla na impresivnoj jahti te nije skrivala koliko uživa.

Galerija Christine Quinn Christine Quinn Christine Quinn +10 Christine Quinn

Zvijezda Netflixove serije "Selling Sunset", Christine Quinn, stigla je u Hrvatsku, a sa svojim suprugom uživa u Hvaru. 31-godišnja Quinn na naš najsunčaniji otok je stigla na impresivnoj jahti te nije skrivala koliko uživa.

Sa suprugom, milijarderom Christianom Richardom (41), Christine se vjenčala prije devet mjeseci, a svečanost je bila zapravo finalna epizoda treće sezone popularne serije.

Pažnju su privukli neobičnim pravilom odijevanja, a svi su na sebi imali kombinacije u goth stilu. Christine je pred oltar stala u crnoj vjenčanici, a u dvoranu su donijeli pravi snijeg kako bi atmosfera bila potpuna.

Reality zvijezda pohvalila se i kako na šminku i njegou kose triši tisuću dolara dnevno te ima kolekciju od preko 300 cipela na koju je ponosna.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće? Aubrey O\'Day Aubrey O\'Day Aubrey O\'Day +6 Aubrey O\'Day - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju