Radi se o glumici Christini Hendricks, zvijezdi serije "Momci s Madisona", koja je često i na listama najseksi žena svijeta.

Galerija


44-godišnja holivudska glumica ima dva zaštitna znaka.

Vezani članci Nina Badrić Još jedno seksi izdanje Nine Badrić kojim je dokazala da joj godine ne mogu apsolutno ništa Jesy Nelson Vruće izdanje pjevačice koja je godinama trpjela ruganja, a danas ju žene gledaju kao svoj uzor

Radi se o Christini Hendricks, zvijezdi serije "Momci s Madisona", koja je često i na listama najseksi žena svijeta.

Njezini su zaštitni znakovi crvena kosa i bujni dekolte, po kojem je mnogo poznatija nego po raznim filmskim i televizijskim ulogama.

Muškarci su posebno izgubili glavu za vatrenom glumicom, no njezinoj se ljepoti dive i žene diljem svijeta. Čini se kako Christina zna kako iskoristiti svoje tjelesne atribute kako bi baš uvijek zračila seksepilom, no to uvijek radi s ukusom.

Čak i kada nema namjeru istaknuti bujne grudi, one nekako uvijek pronađu put da dođu u prvi plan. Upravo je tako bilo i na premijeri filma "Toy Story 4" u Los Angelesu, na koju je glumica stigla u cvjetnoj haljini s kratkim rukavima koja je bila vrlo zatvorena, no...

Glumicu su tijekom godina brojni mediji nazivali "modernim idealom holivudskog glamura", a to je žena s oblinama i figurom pješčanog sata. Njezina se figura često nazivala i idealnom, a brojni dizajneri odmah su izgubili za glavu za njom kako bi ju odjenuli za crvene tepihe, na kojima najčešće nosi uske haljine.

Glumica je od 2009. godine u sretnom braku s manje poznatim kolegom Geoffreyjem Arendom, a nekoliko je puta dosad istaknula da ne planiraju imati djecu. 

Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali