Manekenka je inače poznata po tome što je brutalno iskrena te smiješna, pa bi se sigurno i dobro našalila s nezgodom.

Galerija


Obitelj Legend posljednjih se dana odmara u Italiji.

Vezani članci Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi? Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Svi se pitaju kako joj uspijeva da joj nešto ne ispadne iz ovog malenog badića dok se šeće gradom

Radi se o glazbeniku Johnu Legendu i njegovoj supruzi, manekenki Chrissy Teigen koji su i bračne zavjete u rujnu 2013. godine izrekli upravo u Italiji, točnije na čarobnom jezeru Como.

A da su i dalje vezani za susjednu državu, dokazali su i posljednjih nekoliko dana dok njome plove na luksuznoj jahti s djecom i prijateljima.

Podsjetimo, s jednim od najpoznatijih i najomiljenijih holivudskih parova putuju i njihova djeca, 3-godišnja kći Luna te 1-godišnji sinčić Miles.

A upravo s njima Chrissy provodi svaki trenutak, i to u jako uskim badićima koji jedva obuzdavaju njezine bujne obline koje su postale još veće nakon dvije trudnoće u kratkom razdoblju.

Preciznije, pažnju privlače njezine grudi koje su već tri puta gotovo ispale iz različitih kupaćih kostima, no nezgoda se ipak nije dogodila ni s crnim kupaćim u kojem je posljednje viđena.

Također, Chrissy je kroz godine pod svjetlima reflektora pokazala kako nema previše problema s golotinjom, pa vjerujemo kako se ne bi previše uzrujavala da se tako nešto i dogodilo.

Manekenka je inače poznata po tome što je i brutalno iskrena te urnebesno smiješna, pa bi se sigurno i dobro javno našalila s nezgodom.

Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu