Naglasila obline

Svi se pitaju kako joj uspijeva da joj nešto ne ispadne iz ovog malenog badića dok se šeće gradom

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) +0 Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) Galerija

Chrissy Teigen i John Legend uživaju s djecom u Italiji, no svu pažnju odnose njezine obline.

Glazbenik John Legend i njegova supruga, manekenka Chrissy Teigen, posljednjih su dana na obiteljskom odmoru u Portofinu.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen (Foto: Instagram) I ona voli fotošop? Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

Šarm talijanskih gradića i veselih starih uličica izmamio je slavni par i njihovu djecu da odu u šetnju i maknu se sa svoje luksuzne jahte, a paparazzi im standardno nisu dali mira, no njih to nije diralo. 

Neodoljiva manekenka osebujnog stila bez dlake na jeziku poznata je kao vrsna kuharica, ljepotica i iskrena blogerica koja o majčinstvu, seksu i bračnom životu progovara bez uljepšavanja stvarnosti, a u slobodno vrijeme voli objavljivati provokativne fotke na Instagramu, na kojima su u prvom planu većinom – njezine grudi. 

Da svoje obline itekako voli, Chrissy je još jednom dokazala u šetnji s obitelji, pa je tako za posjet slastičarnici i jedenje sladoleda odjenula bež badić nevjerojatno duboka dekoltea i cvjetni kaftan. Manekenkine grudi plijenile su pažnju prolaznika. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spent most of the day remaking an episode of Four Weddings on my stories! If you’re one of the 6 other people who watch it, you’ll love it!

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy je rodila prije samo 13 mjeseci, no već ima besprIjekornu liniju, a svoje obline naglašava svakom prilikom. Njezina odjevna kombinacija ovog je puta okretala glave, a kada vidite njezine fotografije, morate se zapitati kako se uspijeva boriti s time da joj nešto ne ispadne iz tog malenog badića. 

Glazbenik John Legend s druge je strane bio odjeven vrlo ležerno, u košulju s printom i kratke hlače te se bavio s djecom dok mu je supruga uživala u velikom kornetu prepunom sladoleda. 

Podsjetimo, pjevač je kleknuo krajem 2011. godine nakon četiri godine veze, a vjenčali su se u rujnu 2013. godine na talijanskom jezeru Como.

Upoznali su se na setu spota za njegovu pjesmu "Stereo", a manekenka je priznala kako je s Johnom spavala odmah na prvom spoju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini) +5 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene