Chrissy Teigen i John Legend su izgubili sinčića, kojeg su nazvali Jack, početkom mjeseca.

Galerija


Manekenka i voditeljica Chrissy Teigen (34) prvi put se oglasila nakon što je početkom mjeseca objavila vijest da su ona i muž John Legend (41) izgubili bebu. 

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Jedan su od najzaljubljenijih slavnih parova i mnogi im zavide: Manekenka na poseban način priznala da je trudna Chrissy Teigen Ona je žena koja itekako voli istaknuti svoje raskošne obline, a njezinu suprugu zato je jako teško skinuti pogled s nje

Supružnici zadnjih tjedana proživljavaju teške trenutke i mnogi su se zabrinuli jer Chrissy nije prisutna na društvenim mrežama kao inače, no isto tako razumiju da im treba vrijeme za tugovanje. "Tihi smo, ali dobro smo. Volimo vas sve jako puno", napisala je voditeljica. 

Uz svoje riječi je stavila fotografiju statusa svog muža Johna na Twitteru koji je posvetio njoj. "Ovo je za Chrissy. Toliko volim i cijenim tebe i našu obitelj. Zajedno smo doživjeli najviše vrhunce i najniže padove. Gledati te kako nosiš našu djecu bilo je tako dirljivo i činilo je da se osjećam tako ponizno", napisao je pjevač koji je nastup na dodjeli glazbenih nagrada Billboard posvetio supruzi.

Naime, uz ove emotivne riječi podijelio je izvedbu svoje pjesme "Never Break" ("Nikad se nemoj slomiti") koju je objavio u lipnju. Mnoge je dirnuo njegov nastup na dodjeli nagrada i riječi pjesme govore o jačini ljubavi između njega i Chrissy. 

Također se u još nekoliko objava osvrnuo na teško razdoblje koje proživljava sa suprugom. "Siguran da sam će Chrissy imati puno više reći o ovome kada bude spremna. No znajte da smo zahvalni i šaljemo ljubav svima vama i vašim obiteljima. Više od svega, čuli smo tako puno priča kako je puno drugih obitelji iskusilo ovu bol, često pateći u tišini. To je klub čiji nitko ne želi biti član, no utješno je znati da nismo sami", istaknuo je Legend. 

Chrissy je dobila za svoju objavu više od dva milijuna lajkova i mnoštvo poruka podrške te su joj mnogi poručili da ona i suprug nisu sami u ovim tužnim danima. "Šaljem vam svu svoju ljubav", "Plačem zbog tebe. Volim te", "Mnogi te vole. Šaljem ti zagrljaje", "Hvala za objavu. Zabrinula sam se za tebe", komentirali su. 

Inače, Teigen je u bolnici završila u petom mjesecu trudnoće, zbog obilnog krvarenja i komplikacija. Činilo se da će sve biti u redu, no nažalost nije bilo. Voditeljica i pjevač su djetetu dali ime Jack, a supružnici, koji su u braku od 2013., imaju četverogodišnju kćer Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa. 

Javno je priznala da ga je prevarila, a sada ga jednako tako preklinje da joj se vrati, ima i poruku za njega