Ups!

Chrissy Teigen slučajno otvorila prednju kameru i pokazala ono čega se mnogi srame

Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +0 Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Galerija

Chrissy Teigen odlučila je našaliti se na vlastiti račun.

Manekena i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen aktivna je na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Tako se nije ustručavala s obožavateljima podijeliti fotografiju trenutka kada potpuno gola doji sinčića, izmjenjuje nježnosti sa suprugom ili slične situacije. Spontana je, iskrena i šaljiva što se nekima sviđa više, a nekima manje.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy je tako još jednom odlučila pokazati svoju normalnu, nimalo glamuroznu i blještavu stranu, objaviviši selfi iz situacije koju nitko od nas pretjerano ne obožava. Čini se kako je slučajno otvorila prednju kameru na svom mobitelu i uslikala se, šaleći se na svoj račun.

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Wow", napisala je glumica "diveći" se vlastitoj ljepoti i podbratku koji je na slici u prvom planu i kojeg se očito nimalo ne srami.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene