Bez imalo srama

Slavna manekenka potpuno gola dojila sinčića, no stigla se obračunati i s hejterima

Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) +0 Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Galerija

Chrissy Teigen i John Legend prije dva mjeseca postali su roditelji sinčića Milesa.

Prikazivanje realistične, prave strane majčinstva supermodelu Chrissy Teigen nikada nije predstavljalo problem.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Supruga pjevača Johna Legenda bez srama na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima ju možemo vidjeti kako istinski uživa u ulozi majke i svemu što ona donosi.

Na nedavno objavljenim fotografijama Chrissy uživa u sunčanju dok istovremeno u naručju doji dvomjesečnog sina Milesa. Pritom je neodjevena, tek zaogrnuta ručnikom koji zapravo više otkriva nego skriva i štiti malenog od sunčevih zraka. Jasno je da Chrissy uživa u potpuno opuštenom izdanju, a osim Milesa, na slici je i dvogodišnja kći Luna, dok je fotografiju najvjerojatnije snimio suprug John.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy ovo nije prvi put da objavljuje takve fotografije, no pojedincima se dotične ipak nisu svidjele. “Menstruacija, rađanje i seksualni odnosi su dio ljudske prirode ali to ne znači da želim vidjeti fotografije slavnih osoba poput Chrissy na kojima se kupa ili doji. Shvatili smo poantu“, napisala je jedna od pratiteljica.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

No Chrissy joj nije ostala dužna i uskoro joj je odgovorila: “Meni ne smeta vidjeti vatromet, selfije s Coachella festivala ili beskonačne fotografije s bazena, ali puštam ljude da žive svoj život“. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene