Nije išlo

Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Chris Martin (Foto: Getty Images) +0 Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Galerija

42-godišnji Chris Martin i 29-godišnja glumica Dakota Johnson prekinuli su nakon 2 godine ljubavi,

Glazbeno-glumački par odlučio si je reći "zbogom".

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije treća osoba Otkriven razlog prekida slavnog para o kojem bruji cijeli svijet šoubiznisa

42-godišnji frontmen banda Coldplay Chris Martin i 29-godišnja glumica Dakota Johnson prekinuli su nakon gotovo 2 godine ljubavi, prenose strani mediji.

Navodno se Chris pohvalio prijateljima kako je ponovno "na tržištu", a prekid se dogodio još prošlog mjeseca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAKOTA JOHNSON (@dakota.johnson._) on

"Razgovarali su o zarukama i vjenčanju, no na kraju su odlučili prekinuti. Njihovi prijatelji i obitelj su jako iznenađeni, ovo je svima bio šok", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Sun.

Par je posljednji put viđen zajedno u studenom 2018. godine, a Dakota je bila u prijateljskim odnosima i s bivšom Chrisovom suprugom, glumicom Gwyneth Paltrow s kojom on ima dvoje djece. Gwyneth i njezin sadašnji suprug Brad Falchuck tako su se često mogli vidjeti u izlascima s Dakotom i Chrisom, a parovi su jednom čak i otišli zajedno na egzotično putovanje s djecom.

Par je čitavo vrijeme bio vrlo tajnovit po pitanju svoje veze, no zvijjezda erotske trilogije "Pedeset nijansi sive" jednom je prilikom u intervjuu otkrila kako nikada nije bila sretnija, što je bilo sasvim dovoljno. Prije Dakote, Chris je ljubio oskarovku Jennifer Lawrence te britansku glumicu Annabelle Wallis koja ga je jedno vrijeme pratila i na turnejama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Dakota je nekoliko godina održavala vezu s glazbenikom i modelom Matthewom Hittom s kojim je svako malo prekidala, a par je posljednji put viđen zajedno 2016. godine.

Martin i Gwyneth u braku su proveli 10 godina prije nego su u ožujku 2014. godine odlučili da se rastaju. Pod razlog su naveli "nepomirljive razlike", no zbog kćeri Apple i sina Mosesa sve su probleme i razmirice ostavili po strani kako bi ih zajednički odgajali. Chris se tako odlično slaže s novim suprugom svoje bivše koji joj je to postao u jesen 2018. godine.

A je li ovo konačni prekid rokera i mlade holivudske nade, pokazat će vrijeme. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot Twitter) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Ljutiti princ hladno odbio suprugu Meghan kad mu se htjela obratiti, kamera snimila neugodni događaj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene