trio fantastikus!

Jednog od najseksepilnijih muškaraca svijeta zasjeniti mogu samo zgodna braća, a zajedno su melem za oči!

Chris Hemsworth Chris Hemsworth Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth Luke Hemsworth - 2 Liam Hemsworth - 3 Liam Hemsworth Luke Hemsworth - 6 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 1 Liam i Luke Hemsworth - 7 Luke i Liam Hemsworth - 1 Chris Hemsworth Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 2 +6 Chris Hemsworth u novom nastavku filma Thor - 3 Galerija

Jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda Chris Hemsworth proslavio je svoj 39. rođendan u društvu braće Liama i Lukea na plaži.

Jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda Chris Hemsworth proslavio je svoj 39. rođendan. Iako mu se bliži 40., Chris neprestano oduševljava svojim isklesanim izgledom za koji je zaslužna i uloga u Marvelovim filmovima gdje glumi popularnog Thora.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky i Adrien Brody (Foto: AFP) Izgovori, izgovori! Bivšeg je ostavila jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana nakon prekida udala za drugog

Chris je svoj rođendan proslavio u Byron Bayju na plaži, a društvo su mu pravila braća Liam Hemsworth i Luke Hemsworth.

Popularni trojac proveo je dan surfajući na fascinantnim valovima, a zgodni muškarci pokazali su i svoja isklesana tijela u surferskim odijelima. Chris je nakratko i skinuo odijelo do pojasa pa ljubomornima učinio i upola mlađe od sebe.

Dečki su pokazali zavidne vještine u surfanju, a nitko ih nije htio ometati pa su bez problema avanturistički provesti bratov rođendan.

Inače, Chris je srednji brat od trojice zgodnih Hemswortha. Najstariji je 40-godišnji Luke, a najmlađi Liam (31) koji je poznat po kratkom braku s Miley Cyrus. Sva trojica se bave glumom i mnoge žene se slažu da su najzgodnija slavna braća.

U najnovijem nastavku ''Thora: Love and Thunder'', Chris je snimljen potpuno gol, a scena s njegovih leđa pokazala je njegovu utreniranu guzu.

"Pa, pokazao sam svima svoju stražnjicu u filmu "Rush" prije mnogo godina, ali u Marvelovom filmu ispunila je cijeli ekran. Ne znam što da mislim, vidio sam sve to ranije. Kako god. Ta scena je nastajala 10 godina, bila je moj san'', našalio se Chris na pitanje novinara o toj sceni.

Chris je od 2010. u braku s manekenkom i glumicom Elsom Pataky (44) te imaju kćer Indiju (8) i blizance Sashu i Tristana (7).

Chris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci kasnije i od tada su u sretnom braku. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, točnije u Byron Bay, gdje odgajaju djecu. Upravo tamo su sagradili luksuznu megavilu čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijuna dolara i njihov je dom iz snova.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +23 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubavi bivše manekenke i 92-godišnjeg milijardera došao je kraj, okončali brak nakon šuškanja o bizarnim razlozima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene